Üçlü Vuruş Türkçe Tek Part İzle























Üçlü Vuruş & Triple Tap filmi izle
Yapım: 2010 - HongKong
Tür: Aksiyon, Gerilim, Suç,
Yönetmen: Tung-Shing Yee,
Oyuncular: Charlene Choi, Louis Koo, Bingbing Li, Daniel Wu, Alex Fong, Kenny Lo, Andrew Lin, Suet Lam, Chapman To,
Senaryo: Tung-Shing Yee, Ho Leung Lau, Tin Nam Chun,
Yapımcı: Albert Yeung, Dong Yu, Henry Fong,
Film Konusu: Şampiyon keskin nişancı Ken Kwan (Louis Koo) zırhlı kamyonet soygunuyla karşılaşır. Bir polisin rehin tutulduğunu görür ve dört tane soyguncuyu vurarak öldürür. Soygunculardan biri kaçar ve polis hayatta kalır. Davayı keskin nişancı ve Ken'in yakın zamanda bir yarışmada yendiği Polis Memuru Jerry Chong (Daniel Wu) üstlenir. İki adam yarışmadan sonra arkadaş olmuştur. Ken`in yaptıkları silah kontrolünün çok sıkı olduğu Hong Kong'da çok tartışılmasına rağmen suçlu bulunmaz ve kahraman olarak serbest bırakılır... iyi seyirler Tekpartizle.Net


Üçlü Vuruş & Triple Tap filmi türkçe dublaj tek part izle HD full izle

GÜNÜN FIRSATI

Bu Filmi Facebook'da Paylaş
Günün Fırsatı
1 Yorum var.:

Adsız dedi ki...

Flim güzel seyretmek kolay deyil cünkü 5 dakika seyredip yarim saat beklem pek hos deyil .

Yorum Gönder

Aşk Filmleri | Korku Filmleri | Aksiyon Filmleri | Komedi Filmleri | Macera Filmleri Dram Filmleri Tekpartizle.Net Sitemizde, Türkçe Filmler, Bedava Filmler Online Diziler, Tek Parça Dizi Ve Film Güncel Sinema Filmleri HD Divx Kalitesinde Direk Film İndirmeden Film İzlemek Mümkündür.
 
Tekpartizle.Net, 5651 sayılı yasaya göre tüm kurallara uyar ve ekle kaldır prensibini öne sürmektedir.Haklarının yendiğini düşünen Film sahipleri veya meslek birlikleri ulubatlim@gmail.com mail adresi ile doğrudan görüşmeye geçebilirler.