Beni Unutma Tek Part İzle























Beni Unutma izle 2011 Türkiye / Yerli Filmler
Yerli Puanı: 6.0/10
Tür: Dram, Romantik
Yönetmen: Özer Kızıltan
Senaryo: Burak Göral
Oyuncular: Mert Fırat, Açelya Devrim Yılhan, Tuba Ünsal
Süre: 1 saat 50dk
Konusu: Olcay iş hayatında oldukça başarılı, genç, bekâr ve güzel bir kadındır. Ciddi bir ilişki yaşadığını düşündüğü sevgilisi Hakan’ın kendisini aldattığını acı bir şekilde öğrendiğinin ertesi günü Sinan’la tanışır. Olcay’ın ilişkisinin bittiği gün Sinan da verdiği ani bir kararla nişanlısı Ebru ile evlenmekten vazgeçer.
Klasik son dönem Türk sinemasına dram ve romantizm konseptinde eklenen Beni Unutma filmi, benzerlerinden kısmen daha başarılı olarak lanse ediliyor. Sade bir hikayenin ele alındığı bu yapımı Tekpartizle.Net olarak sizlere sunuyor; iyi seyirler diyoruz.


beni unutma filmi tek parça izle HD full izle

GÜNÜN FIRSATI

Bu Filmi Facebook'da Paylaş
Günün Fırsatı
1 Yorum var.:

endlessharing dedi ki...

çok başarılı..

Yorum Gönder

Aşk Filmleri | Korku Filmleri | Aksiyon Filmleri | Komedi Filmleri | Macera Filmleri Dram Filmleri Tekpartizle.Net Sitemizde, Türkçe Filmler, Bedava Filmler Online Diziler, Tek Parça Dizi Ve Film Güncel Sinema Filmleri HD Divx Kalitesinde Direk Film İndirmeden Film İzlemek Mümkündür.
 
Tekpartizle.Net, 5651 sayılı yasaya göre tüm kurallara uyar ve ekle kaldır prensibini öne sürmektedir.Haklarının yendiğini düşünen Film sahipleri veya meslek birlikleri ulubatlim@gmail.com mail adresi ile doğrudan görüşmeye geçebilirler.