Rambo 4 - Filmini (Türkçe) HD Tek Parça İzle


Ekleyen:Fenomen
Sinemalar.com Puanı:7.4/10
IMDB Puanı:7.3/10
Yapım:2008 ~ ABD, Almanya
Tür:Aksiyon, Dram, Gerilim, Macera, Savaş
Yönetmen:Sylvester Stallone
Oyuncular:Sylvester Stallone, Julie Benz, Matthew Marsden, Graham McTavish, Ken Howard, Bruno Campos, Cameron Pearson, Jake La Botz, James With, Kasikorn Niyompattana, Maung Maung Khin, Paul Schulze, Thomas Peterson, Tim Kang, Tony Skarberg
Senaryo:Sylvester Stallone
Yapımcı:Bob Weinstein, Harvey Weinstein
Görüntü Yönetmeni:Glen MacPherson
Müzik:Brian Tyler
Süre:1 saat 33 dk
Gösterim Tarihi: 01 Şubat 2008 (Türkiye)
Film hakkında kısa bilgi:Serinin 4. filminde;20 yıl geçmiştir ve artık kuzey Tayland’a yerleşmiş olan John Rambo Salween Nehri üzerinde çalışan bir bot işletmektedir. Tayland-Burma sınırında (Myanmar) devam eden dünyanın en uzun sürmüş sivil savaşlarından biri, Burma-Karen mücadelesi 60. yılına girmiştir.
Ancak, artık dağlarda ve ormanlarda balık tutarak, avladığı zehirli yılanları satarak geçinen, yalnız ve basit bir hayat süren Rambo savaşmayı, asilerin ya da barış gönüllülerinin peşinden gitmeyi çoktan bırakmıştır. Ancak tüm bunlar, bir grup insan hakları misyoneri gelip de Amerikalı bir nehir rehperi John Rambo’yu aramaya başladığında değişir.
TEK PARÇA

Dikkat ! Bu alternatiften filmi izlemeniz için Mozilla Firefox yada Google Chrome tarayıcılarını kullanmanız gerekmektedir.Lütfen bekleyin siyah player ekrana gelecektir.



Partlı Sistem

..

..

..

..

..

..

..


..

..

..

Bu Filmi Facebook'da Paylaş
Günün Fırsatı
2 Yorum var.:

murtaza dedi ki...

Süperdi Ya tşkler :)

Adsız dedi ki...

süper bir film

Yorum Gönder

Aşk Filmleri | Korku Filmleri | Aksiyon Filmleri | Komedi Filmleri | Macera Filmleri Dram Filmleri Tekpartizle.Net Sitemizde, Türkçe Filmler, Bedava Filmler Online Diziler, Tek Parça Dizi Ve Film Güncel Sinema Filmleri HD Divx Kalitesinde Direk Film İndirmeden Film İzlemek Mümkündür.
 
Tekpartizle.Net, 5651 sayılı yasaya göre tüm kurallara uyar ve ekle kaldır prensibini öne sürmektedir.Haklarının yendiğini düşünen Film sahipleri veya meslek birlikleri ulubatlim@gmail.com mail adresi ile doğrudan görüşmeye geçebilirler.