Örümcek Adam 2 – Spider-Man 2 (Türkçe) Tek Part İzle


Ekleyen:Fenomen
Sinemalar.com Puanı:8.1/10
IMDB Puanı:7.7/10
Yapım:2004 ~ ABD
Tür:Aksiyon, Dram, Fantastik, Gerilim, Macera, Romantik, Suç
Yönetmen:Sam Raimi
Oyuncular:Kirsten Dunst, Tobey Maguire, James Franco, Willem Dafoe, Elizabeth Banks, Alfred Molina, J.K. Simmons, Emily Deschanel, Dylan Baker, Vanessa Ferlito, Rosemary Harris, Daniel Gillies, Ted Raimi, Aasif Mandvi, Bill Nunn, Donna Murphy, Cliff Robertson
Senaryo:Miles Millar, Alfred Gough, Michael Chabon
Senaryo (Kitap):Stan Lee, Steve Ditko
Yapımcı:Stan Lee, Avi Arad, Laura Ziskin, Kevin Feige
Görüntü Yönetmeni:Bill Pope
Müzik:Danny Elfman, Ana Johnson,
Süre:2 saat 7 dk
Gösterim Tarihi: 02 Temmuz 2004 (Türkiye)
Film hakkında kısa bilgi:Serinin 2. filminde; Sevgilisi Mary Jane’den ayrılan Peter ona gerçek kimliğini açıklayıp açıklamamak arasında kaldığı için oldukça zor bir dönem geçirmektedir. Kararsızlık içine düştüğü bu arada bir de Mary Jane’in, patronun oğlu John’la birlikte olmaya başlaması işleri iyice sıkıcı bir duruma sokmuştur. Tüm bunlar olurken, yeni düşmanı Doktor Ahtapot’un ortaya çıkmasıyla Peter Parker’ın hayatı tam bir kaosa sürüklenmiştir..

TEK PARÇA

Dikkat ! Bu alternatiften filmi izlemeniz için Mozilla Firefox yada Google Chrome tarayıcılarını kullanmanız gerekmektedir.Lütfen bekleyin siyah player ekrana gelecektir.

Alternatif-2 Movshare



Alternatif-3 Partlı Sistem





Bu Filmi Facebook'da Paylaş
Günün Fırsatı
0 Yorum var.:

Yorum Gönder

Aşk Filmleri | Korku Filmleri | Aksiyon Filmleri | Komedi Filmleri | Macera Filmleri Dram Filmleri Tekpartizle.Net Sitemizde, Türkçe Filmler, Bedava Filmler Online Diziler, Tek Parça Dizi Ve Film Güncel Sinema Filmleri HD Divx Kalitesinde Direk Film İndirmeden Film İzlemek Mümkündür.
 
Tekpartizle.Net, 5651 sayılı yasaya göre tüm kurallara uyar ve ekle kaldır prensibini öne sürmektedir.Haklarının yendiğini düşünen Film sahipleri veya meslek birlikleri ulubatlim@gmail.com mail adresi ile doğrudan görüşmeye geçebilirler.