Tanrının Kitabi (Türkçe) Tek Parça Full izle


Ekleyen: Fenomen
Yapım:2010 ~ ABD
Tür:Aksiyon, Dram, Gerilim, Gizem, Macera, Western
Yönetmen:Allen Hughes, Albert Hughes
Senaryo:Gary Whitta
Yapımcı:Denzel Washington, Joel Silver, Richard D. Zanuck, Susan Downey, Erik Olsen, David Valdes, Yolanda T. Cochran, Broderick Johnson, Andrew A. Kosove
Görüntü Yönetmeni:Don Burgess
Müzik:Deva Anderson
Dağıtım:Warner Bros
Süre:2 saat
Gösterim Tarihi:05 Şubat 2010 (Türkiye)
Film hakkında kısa bilgi:Amerikan yapımı filmi Albert ve Allen Hughes kardeşler yönetmiş. Kardeşler bu filmle ”From Hell” (Cehennemden Gelen) filminden beri ilk defa biraraya geliyorlar.Başrollerini ise Denzel Washington , Gary Oldman , Mila Kunis , Paylaştığı ” The Book of Eli” Distopik bir gelecekte geçen aksiyon / Gerilim türünde bir yapım.Filmde Güneş patlaması sonrası kavrulmuş dünyada sağ kalanların yaşam mücadelesinde Eli (D.Washington) adlı bir adamın yok olmanın eşiğine gelen insanlığı kurtaracak olan bir kitabı koruma mücadelesini anlatıyor.


Partlar Arası Otomatik Geçiş

Dikkat ! Bu alternatiften filmi izlemeniz için Mozilla Firefox yada Google Chrome tarayıcılarını kullanmanız gerekmektedir.Lütfen bekleyin siyah player ekrana gelecektir.

Tek Parça Movshare



Partlı Sistem

. .

. .

. .

. .

. .

. .

Bu Filmi Facebook'da Paylaş
Günün Fırsatı
6 Yorum var.:

Adsız dedi ki...

Denzel Washington :-* :-* :-* :-* :-*
Baş Yapıt İzleyin

Mahmut dedi ki...

sürükleyici bi film bıkmadan izleniyor tşkler

Adsız dedi ki...

Baş Yapıt

Adsız dedi ki...

Muhteşem bi film herkesin izlemesi gereken bi film

Nuro dedi ki...

Süper Bi Filmi İzleyin Derim

Adsız dedi ki...

indiremedım yha ~x(

Yorum Gönder

Aşk Filmleri | Korku Filmleri | Aksiyon Filmleri | Komedi Filmleri | Macera Filmleri Dram Filmleri Tekpartizle.Net Sitemizde, Türkçe Filmler, Bedava Filmler Online Diziler, Tek Parça Dizi Ve Film Güncel Sinema Filmleri HD Divx Kalitesinde Direk Film İndirmeden Film İzlemek Mümkündür.
 
Tekpartizle.Net, 5651 sayılı yasaya göre tüm kurallara uyar ve ekle kaldır prensibini öne sürmektedir.Haklarının yendiğini düşünen Film sahipleri veya meslek birlikleri ulubatlim@gmail.com mail adresi ile doğrudan görüşmeye geçebilirler.