Pirates of the Caribbean: At World’s End HD (Türkçe) izle


Ekleyen:OceanGirL
IMDB:7,0
Tür : Fantastik / Komedi / Macera
Gösterim Tarihi : 25 Mayıs 2007
Yönetmen : Gore Verbinski
Senaryo : Ted Elliott , Terry Rossio , Stuart Beattie , Jay Wolpert
Görüntü Yönetmeni : Dariusz Wolski
Müzik : Hans Zimmer
Yapım : 2007, ABD , 169 dk.
Oyuncular Johnny Depp (Jack Sparrow) , Orlando Bloom (Will Turner) , Keira Knightley (Elizabeth Swann) , Geoffrey Rush (Barbossa) , Jonathan Pryce (Vali Weatherby Swann) , Bill Nighy (Davy Jones) , Stellan Skarsgård (‘Bootstrap’ Bill Turner) , Jack Davenport (James Norrington) , Naomie Harris (Tia Dalma) , Tom Hollander (Lord Cutler Beckett) , Yun-Fat Chow (Captain Sao Feng)
Film hakkında kısa bilgi:Kaptan Barbossa’nın yeniden ortaya çıkması ile kendilerine denizlerde yeni bir lider bulan Will Turner ve Elizabeth Swann, ellerindeki harita ile mavi sulara açılarak Jack’i bulabilmek için yola koyulurlar. Fakat bu yolculuk, karşılarına çıkacak bir dolu tehlike, hainlik ve ihanet ile doludur.

TEK PARÇA

Dikkat ! Bu alternatiften filmi izlemeniz için Mozilla Firefox yada Google Chrome tarayıcılarını kullanmanız gerekmektedir.Lütfen bekleyin siyah player ekrana gelecektir.



Partlı Sistem
















Bu Filmi Facebook'da Paylaş
Günün Fırsatı
0 Yorum var.:

Yorum Gönder

Aşk Filmleri | Korku Filmleri | Aksiyon Filmleri | Komedi Filmleri | Macera Filmleri Dram Filmleri Tekpartizle.Net Sitemizde, Türkçe Filmler, Bedava Filmler Online Diziler, Tek Parça Dizi Ve Film Güncel Sinema Filmleri HD Divx Kalitesinde Direk Film İndirmeden Film İzlemek Mümkündür.
 
Tekpartizle.Net, 5651 sayılı yasaya göre tüm kurallara uyar ve ekle kaldır prensibini öne sürmektedir.Haklarının yendiğini düşünen Film sahipleri veya meslek birlikleri ulubatlim@gmail.com mail adresi ile doğrudan görüşmeye geçebilirler.