The Godfather 2 – Baba 2 HD (Türkçe) Tek Part izle


Ekleyen:OceanGirL
En İyi 50 Film:41. sırada
Sinemalar.com Puanı:8.5/10
IMDB Puanı:9.0/10
Yapım:1974 ~ ABD
Tür:Dram, Gerilim, Suç
Yönetmen:Francis Ford Coppola
Oyuncular:Al Pacino, Robert De Niro, Diane Keaton, Robert Duvall, James Caan, Talia Shire, John Cazale, Danny Aiello, Abe Vigoda, Michael V. Gazzo, Frank Sivero, Gastone Moschin, Harry Dean Stanton, Marianna Hill, Amerigo Tot, Bruno Kirby, Carmen Argenziano, Carmine Foresta, Carmine Caridi, David Baker, Dominic Chianese, Ezio Flagello, Father Joseph Medeglia, Fay Spain, Francesca De Sapio, G.d. Spradlin, Gianni Russo, Giuseppe Sillato, James Gounaris, Joe Spinell, Joe Lo Grippo, John Aprea, Joseph Della Sorte, Kathleen Beller, Lee Strasberg, Leopoldo Trieste, Livio Giorgi, Maria Carta, Mario Cotone, Morgana King, Nick Discenza, Oreste Baldini, Richard Bright, Saveria Mazzola, Tere Livrano, Tito Alba, Tom Rosqui, Troy Donahue, William Bowers
Senaryo:Francis Ford Coppola, Mario Puzo
Senaryo (Kitap):Mario Puzo
Yapımcı:Francis Ford Coppola
Görüntü Yönetmeni:Gordon Willis
Müzik:Nino Rota, Carmine Coppola
Süre:3 saat 20 dk
Gösterim Tarihi: 20 Aralık 1974 (Türkiye)
Ödülleri: 1 adet Oscar Kazandı.
Film hakkında kısa bilgi:Al Pacino , Robert De Niro iki İtalyan sinemasının 2 devinin yer aldığı serinin 2 bölümünde;Genç Vito Corleone 1910′larda Sicilya’dan New York’a göç eder. Ailesinin geçimini sağlayabilmek için çeşitli işlerde çalışır ve yavaş yavaş yükselmeye başlar. Michael Corleone ise 1950′lilerde ailesinin işlerini düzenlemek için Las Vegas, Hollywood ve Küba arasında mekik dokumaktadır.


TEK PARÇA

Dikkat ! Bu alternatiften filmi izlemeniz için Mozilla Firefox yada Google Chrome tarayıcılarını kullanmanız gerekmektedir.Lütfen bekleyin siyah player ekrana gelecektir.

Partlı Sistem


















Bu Filmi Facebook'da Paylaş
Günün Fırsatı
2 Yorum var.:

Adsız dedi ki...

yoruma gerek yok bence…şahaser…arşivlik bir seri

Adsız dedi ki...

Harbiden MuHTEŞEM aRŞİVLİK fiLM :)

Yorum Gönder

Aşk Filmleri | Korku Filmleri | Aksiyon Filmleri | Komedi Filmleri | Macera Filmleri Dram Filmleri Tekpartizle.Net Sitemizde, Türkçe Filmler, Bedava Filmler Online Diziler, Tek Parça Dizi Ve Film Güncel Sinema Filmleri HD Divx Kalitesinde Direk Film İndirmeden Film İzlemek Mümkündür.
 
Tekpartizle.Net, 5651 sayılı yasaya göre tüm kurallara uyar ve ekle kaldır prensibini öne sürmektedir.Haklarının yendiğini düşünen Film sahipleri veya meslek birlikleri ulubatlim@gmail.com mail adresi ile doğrudan görüşmeye geçebilirler.