The Godfather 3 – Baba 3 (Türkçe) HD Tek Parça İzle


Ekleyen:Fenomen
Sinemalar.com Puanı:7.6/10
IMDB Puanı:7.6/10
Yapım:1990 ~ ABD
Tür:Dram, Gerilim, Gizem, Suç
Yönetmen:Francis Ford Coppola
Oyuncular:Al Pacino, Andy Garcia, Diane Keaton, Eli Wallach, Bridget Fonda, Joe Mantegna, Sofia Coppola, George Hamilton, Raf Vallone, Angelo Romero, Anton Coppola, Catherine Scorsese, Corinna Vozza, David Hume Kennerly, Elena Lo Forte, Ida Bernardini, James D. Damiano, Joe Drago, Madelyn Renée Monti, Michael Boccio, Paolo Gavanelli
Senaryo:Francis Ford Coppola, Mario Puzo
Yapımcı:Francis Ford Coppola
Görüntü Yönetmeni:Gordon Willis
Müzik:Carmine Coppola
Süre:2 saat 49 dk
Gösterim Tarihi: 25 Aralık 1990 (Türkiye)
Film hakkında kısa bilgi: Serinin demir başı Al Pacino ya bu bölümde Andy Garcia eşlik etmektedir. Serinin bu son bölümünde;Don Michael Corleone artık genç değildir. Ailesini bu suç zincirinin dışına taşımak ve gençleri şiddet içeren bu yeraltına dünyasından uzaklaştırmak istemektedir. Corleone ailesinin Vatikan ile olan maddi bağlarını kontrol etmeli ve çok sevdiği kızı Mary ile yeğeni Vinnie arasındaki duygusal yakınlaşmanın da önüne geçmelidir.


TEK PARÇA

Dikkat ! Bu alternatiften filmi izlemeniz için Mozilla Firefox yada Google Chrome tarayıcılarını kullanmanız gerekmektedir.Lütfen bekleyin siyah player ekrana gelecektir.



Partlı Sistem














Bu Filmi Facebook'da Paylaş
Günün Fırsatı
0 Yorum var.:

Yorum Gönder

Aşk Filmleri | Korku Filmleri | Aksiyon Filmleri | Komedi Filmleri | Macera Filmleri Dram Filmleri Tekpartizle.Net Sitemizde, Türkçe Filmler, Bedava Filmler Online Diziler, Tek Parça Dizi Ve Film Güncel Sinema Filmleri HD Divx Kalitesinde Direk Film İndirmeden Film İzlemek Mümkündür.
 
Tekpartizle.Net, 5651 sayılı yasaya göre tüm kurallara uyar ve ekle kaldır prensibini öne sürmektedir.Haklarının yendiğini düşünen Film sahipleri veya meslek birlikleri ulubatlim@gmail.com mail adresi ile doğrudan görüşmeye geçebilirler.