Titatanların Öfkesi Tek Part izle























Filmin Başlığı:Titanların Öfkesi izle
Filmin Bilgisi:Canavarsı ve vahşi Krakeni alt etmesinin üzerinden yaklaşık on sene geçmiştir. Perseus; yarı Tanrı Zeus’un ogludur. Artık 10 yaşındaki oglu ile birlikte sessiz ve sakin bir hayat sürmek istemektedir. Geçimini de balıkçılıkla saglayacaktır. Fakat bu arada tanrılar ve Titanlılar arasındaki güç kavgası da devam etmektedir. Fakat tanrılar Titanlılar ve onların öfkeli ve acımasız lideri Kronos tarafından zayıflatılmaktadırlar. Kronos, Zeus, Hades ve Poseidonun babalarıdır..Bu üç kardeşin oluşturdugu güç birligi uzun zaman önce babalarını devirmiştir. Bu da Kronosun, yeraltındaki zindanda çürümesine sebep olmuştur..
Filmi Ekleyen:OceanGirL
imdb puanı:6,1 (25,318 OY)
sinemalar.com puanı:8,0
Filmin Türü:Aksiyon,Fantastik,Macera
Filmin Çekildiği Ülke:Amerika
Filmin Yapım Yılı:2012
Filmin Yönetmeni: Jonathan Liebesman,
Filmdeki Oyuncular:Sam Worthington, Liam Neeson, Ralph Fiennes, Toby Kebbell, Bill Nighy, Rosamund Pike, Danny Huston, Edgar Ramirez, Caoilfhionn Dunne, Kathryn Carpenter, Freddy Drabble, Jorge Guimerá, Alejandro Naranjo, Asier Macazaga, George Blagden, Daniel Galindo Rojas, Killian Burke, Alastair Cording, Sinéad Cusack, Spencer Wilding, Martin Bayfield, Kett Turton
Yapımcı: Louis Leterrier, Callum Mcdougall, Basil Iwanyk, Jon Jashni, Polly Johnsen, Karl Mcmillan
Senaryo: Steven Knight, Greg Berlanti
Görüntü Yönetmeni: Ben Davis
Gösterim Tarihi:30 Mart 2012 Türkiye
Filmin Süresi:2 saat 25 dakika
Film hakkında ilginç bilgiler:
Filmin hasılatı ve bütçesi:Filmin bütçesi $150,000,000

FRAGMAN


Bu İZLEME SEÇENİĞİMİZ en sorunsuz olanıdır arkadaşlar. "Close Ad and Watch as Free User" yazısına basınız ardından açılan sayfayı kapatıp “Start Video Now” yazısına bastıktan sonra film başlayacaktır kesintisiz, problemsiz HD kalitesiyle izleyebilirsiniz. Keyifli seyirler.. Tekpartizle.Net

titanların öfkesi Filmini Online izle filmi tek part izle HD full izle 2005 türkçe dublaj

GÜNÜN FIRSATI
TEKPART

Bu Filmi Facebook'da Paylaş
Günün Fırsatı
0 Yorum var.:

Yorum Gönder

Aşk Filmleri | Korku Filmleri | Aksiyon Filmleri | Komedi Filmleri | Macera Filmleri Dram Filmleri Tekpartizle.Net Sitemizde, Türkçe Filmler, Bedava Filmler Online Diziler, Tek Parça Dizi Ve Film Güncel Sinema Filmleri HD Divx Kalitesinde Direk Film İndirmeden Film İzlemek Mümkündür.
 
Tekpartizle.Net, 5651 sayılı yasaya göre tüm kurallara uyar ve ekle kaldır prensibini öne sürmektedir.Haklarının yendiğini düşünen Film sahipleri veya meslek birlikleri ulubatlim@gmail.com mail adresi ile doğrudan görüşmeye geçebilirler.