My Way Filmi Tek Part izle (Altyazlı)























Filmin Başlığı:My Way izle
Filmin Bilgisi:Gerçek bir hikayeden esinlenilmiş My Way*Benim Yolum filminde Jun Shik Tatsuo’nun büyükbabasının çiftliginde çalışmaktadır. Bu arada Kore Japonlar tarafından işgal edilmiştir. Fakat Jun Shik’in hayali Tokyo olimpiyatlarına maraton koşucusu olarak katılmaktır. Tatsuo da maratonda yarışmak istemektedir. Böylece ikisi birbirlerine rakip olur.Fakat savaş patlak verince ikisi de orduya yazılmak zorunda kalır. Tatsuo jun shikin birliginde, savunmanın başına geçer fakat yaptıgı plan başarısızlıkla sonuçlanır. Jun Shik ve Tatsuo Ruslar tarafından ele geçirilir. Kaçmayı başarsalar da bu sefer de Almanlara yakalanırlar burada da birbirlerinden ayrılmak zorunda kalırlar. 1944 senesinde Normandiya açıklarında yeniden karşılaşırlar..
Filmi Ekleyen:Fenomen
imdb puanı:7,2 (481 OY)
sinemalar.com puanı:9,6
Filmin Türü:Aksiyon,Dram,Tarih
Filmin Çekildiği Ülke:Güney Kore
Filmin Yapım Yılı:2011
Filmin Yönetmeni:Je-gyu Kang
Filmdeki Oyuncular:Bingbing Fan, Jo Odagiri, Dong-gun Jang, In-kwon Kim, Michael Arnold,
Yapımcı:Je-kyu Kang, Tomas Makaras, Min-gyu Son
Senaryo:Byung-in Kim
Görüntü Yönetmeni:
Gösterim Tarihi:20 Nisan 2012 Amerika
Filmin Süresi:2 saat 17 dakika
Film hakkında ilginç bilgiler:
Filmin hasılatı ve bütçesi:Filmin bütçesi KRW 30,000,000,000

FRAGMAN


Bu İZLEME SEÇENİĞİMİZ en sorunsuz olanıdır arkadaşlar. "Close Ad and Watch as Free User" yazısına basınız ardından açılan sayfayı kapatıp “Start Video Now” yazısına bastıktan sonra film başlayacaktır kesintisiz, problemsiz HD kalitesiyle izleyebilirsiniz. Keyifli seyirler.. Tekpartizle.Net

my way Filmini Online izle filmi tek part izle HD full izle 2005 türkçe dublaj

GÜNÜN FIRSATI

Bu Filmi Facebook'da Paylaş
Günün Fırsatı
0 Yorum var.:

Yorum Gönder

Aşk Filmleri | Korku Filmleri | Aksiyon Filmleri | Komedi Filmleri | Macera Filmleri Dram Filmleri Tekpartizle.Net Sitemizde, Türkçe Filmler, Bedava Filmler Online Diziler, Tek Parça Dizi Ve Film Güncel Sinema Filmleri HD Divx Kalitesinde Direk Film İndirmeden Film İzlemek Mümkündür.
 
Tekpartizle.Net, 5651 sayılı yasaya göre tüm kurallara uyar ve ekle kaldır prensibini öne sürmektedir.Haklarının yendiğini düşünen Film sahipleri veya meslek birlikleri ulubatlim@gmail.com mail adresi ile doğrudan görüşmeye geçebilirler.