Iwo Jimadan Mektuplar Türkçe Tek Part İzle




















IMDB Puanı 8.1/10 
Yapım: 2006 ~ ABD
Tür: Dram, Savaş, Tarih
Yönetmen: Clint Eastwood
Senaryo: Iris Yamashita
Yapımcı: Steven Spielberg, Clint Eastwood, Paul Haggis
Görüntü Yönetmeni: Tom Stern
Müzik: Kyle Eastwood
Süre: 2 saat 21 dk.
Oyuncular
Ken Watanabe, Shido Nakamura, Kazunari Ninomiya, Luke Eberl, Ryo Kase, Tsuyoshi Ihara, Hiroshi
Filmin Konusu
Altmış bir yıl once, ABD ve Japon orduları Iwo Jimada karşılaştılar. Onlarca yıl sonra, adanın ıssız topraklarından birkaç yüz mektup çıkarıldı. Bu mektuplar, orada savaşanların ve başlarındaki sıradışı generalin yüzü ve sesi oldular.
Iwo Jimaya gönderilen Japon askerleri, büyük olasılıkla geri dönmeyeceklerini biliyorlardı. Bu askerlerin arasında; yeni doğan kızını görmekten başka bir isteği olmayan fırıncı Saigo (Kazunari Ninomiya); becerisi ve onuruyla dünyaca tanınan Olimpiyat şampiyonu binici Baron Nishi (Tsuyoshi Ihara); idealizmi henüz savaş
sınavından geçmemiş eski bir askeri polis olan genç Shimizu (Ryo Kase) ve teslim olmaktansa intiharı yeğleyebilecek katı bir asker olan Teğmen Ito (Shidou Nakamura) vardı.


Iwo Jimadan Mektup larLetters From Iwo Jima izle filmi tek part izle HD full izle

Fragman


GÜNÜN FIRSATI

Bu Filmi Facebook'da Paylaş
Günün Fırsatı
1 Yorum var.:

Adsız dedi ki...

harika

Yorum Gönder

Aşk Filmleri | Korku Filmleri | Aksiyon Filmleri | Komedi Filmleri | Macera Filmleri Dram Filmleri Tekpartizle.Net Sitemizde, Türkçe Filmler, Bedava Filmler Online Diziler, Tek Parça Dizi Ve Film Güncel Sinema Filmleri HD Divx Kalitesinde Direk Film İndirmeden Film İzlemek Mümkündür.
 
Tekpartizle.Net, 5651 sayılı yasaya göre tüm kurallara uyar ve ekle kaldır prensibini öne sürmektedir.Haklarının yendiğini düşünen Film sahipleri veya meslek birlikleri ulubatlim@gmail.com mail adresi ile doğrudan görüşmeye geçebilirler.