Düşmanı Korurken Türkçe Tek Part İzle























IMDB Puanı 7.1/10 "Bu Filmi Tavsiye Ediyoruz.."
Yapım:2012 - ABD
Tür:Aksiyon, Gerilim, Gizem, Korku
Yönetmen:Daniel Espinosa
Senaryo:Terry George, David Guggenheim
Yapımcı:Scott Stuber, Adam Merims, Scott Aversano
Süre: 116 dk.
Oyuncular
Denzel Washington, Ryan Reynolds, Vera Farmiga, Robert Patrick, Brendan Gleeson, Sam Shepard, Tanit
Filmin Konusu
Matt Weston, Cape Town kentinde, düzenli ama sıradan bir hayatı olan genç bir CIA ajanıdır. 1 seneyi aşkındır görevli olduğu merkezde dört duvar arasına kısılmış biçimde, saha tecrübesi edinemeden zaman geçirmektedir. Kendini kanıtlayacağı bir görevi dört gözle beklerken, karşısında on yıldır kaçak olan eski CIA ajanı Tobin Frost'u bulur.
Frost istihbarat biriminin en ünlü operasyon adamlarından biriyken, CIA'ye sırt çevirmiş ve para karşılığı orduya ait gizli sırları, dosyaları rakip ülkelere satmaya başlamıştır. iyi seyirler.. Tekpartizle.Net

Dusmani Korurken türkçe izle full izle filmi tek part izle HD full izle

Fragman


GÜNÜN FIRSATI

Bu Filmi Facebook'da Paylaş
Günün Fırsatı
0 Yorum var.:

Yorum Gönder

Aşk Filmleri | Korku Filmleri | Aksiyon Filmleri | Komedi Filmleri | Macera Filmleri Dram Filmleri Tekpartizle.Net Sitemizde, Türkçe Filmler, Bedava Filmler Online Diziler, Tek Parça Dizi Ve Film Güncel Sinema Filmleri HD Divx Kalitesinde Direk Film İndirmeden Film İzlemek Mümkündür.
 
Tekpartizle.Net, 5651 sayılı yasaya göre tüm kurallara uyar ve ekle kaldır prensibini öne sürmektedir.Haklarının yendiğini düşünen Film sahipleri veya meslek birlikleri ulubatlim@gmail.com mail adresi ile doğrudan görüşmeye geçebilirler.