Anadolu Kartallari Tek Part İzle























Film Özeti: Çocukluklarından beri pilot olma hayaliyle büyüyen beş arkadaşın öyküsü. Doğuştan pilot Onur, her şeye rağmen Türk Yıldızları arasına katılma hayalini herkesten gizlemektedir. Diğer yandan Ayşe, şehit bir pilotun kızıdır. Mustafa ise pilot olmaktan daha da fazla, devamlı olarak Ayşe ile birlikte olmak istemektedir. Tunç, pilot olabilmek için her şeyi göze almıştır. Fatih ise grubun neşe kaynağıdır.

Eskişehir Hava Hastanesi’ndeki sağlık kontrollerinden sonra, Çiğli Uçuş Okulu’na katılırlar. Aylarca sürecek zorlu ve yorucu eğitimlerden sonra Onur F-16 pilotu, Ayşe ve Mustafa F4 pilotu olurlar. Tunç ise uçuştan elenmiştir. Fatih helikopter pilotu olmayı tercih eder. 5 arkadaşın yolları kısa bir süreliğine ayrılır. Yıllar sonra ise “Anadolu Kartalları” ismi verilen tatbikatta tekrar bir araya gelirler.

Birçok gözde oyuncunun rol aldığı Anadolu Kartalları, Türk Hava Kuvvetleri’nin 100. kuruluş yıldönümü anısına özel olarak çekilmiştir.
IMDB Puanı: 10 üzerinden 7.2
Tarih: 9 Mart 2012 Yapım Yılı: 2011
Kategoriler: Gençlik Macera Romantik
Etiketler: Anadolu Kartalları filmi izle Anadolu Kartalları filmi full izle Anadolu Kartalları online izle Anadolu Kartalları indirmeden izle


anadolu kartalları izle filmini HD tek part izle

Günün Fırsatı

Bu Filmi Facebook'da Paylaş
Günün Fırsatı
5 Yorum var.:

Sahin dedi ki...

gercekten cook harika filim siddetle oneriyorum

Adsız dedi ki...

berbat bir film

Adsız dedi ki...

güzel bi filmdi TAVSİYE EDERİM..........

solomis dedi ki...

guzel yapmıslar sızede ayrıca tesekurler

Unknown dedi ki...

süper film her türk izlemeli...

Yorum Gönder

Aşk Filmleri | Korku Filmleri | Aksiyon Filmleri | Komedi Filmleri | Macera Filmleri Dram Filmleri Tekpartizle.Net Sitemizde, Türkçe Filmler, Bedava Filmler Online Diziler, Tek Parça Dizi Ve Film Güncel Sinema Filmleri HD Divx Kalitesinde Direk Film İndirmeden Film İzlemek Mümkündür.
 
Tekpartizle.Net, 5651 sayılı yasaya göre tüm kurallara uyar ve ekle kaldır prensibini öne sürmektedir.Haklarının yendiğini düşünen Film sahipleri veya meslek birlikleri ulubatlim@gmail.com mail adresi ile doğrudan görüşmeye geçebilirler.