Senden Bana Kalan Türkçe Tek Part izle























Filmin Başlığı:Senden Bana Kalan Türkçe Dublaj izle
Filmin Bilgisi:Eşinin kaybının ardından hayatını geride kalan iki kızıyla birlikte düzene sokmak daha dogrusu yeniden düzenlemek zorunda kalan bir eşin öyküsüdür. Ufak kızının psikolojisini düzenlemeye çalışırken yatılı okuyan büyük kızının isyankar ve asi davranışları karşısında şaşkına döner. Tüm bunlar yetmiyormuş gibi ölen eşinin de kendisini aldattıgını ögrenir. Evine hiç bir zaman işlerinden dolayı dogru düzgün vakit ayıramayan George Clooney ne kadar hatalı bir davranış oldugunu geç de olsa acı bir şekilde farkeder.. Kızlarıyla arasını düzeltmeye çalışırken karısının kendisini aldattıgı kişiyle tanışmaya kararlıdır..
Filmi Ekleyen:OceanGirL
imdb puanı:7,5 (69,969 OY)
sinemalar.com puanı:7,0
Filmin Türü:Dram,Komedi
Filmin Çekildiği Ülke:Amerika
Filmin Yapım Yılı:2011
Filmin Yönetmeni: Alexander Payne
Filmdeki Oyuncular::George Clooney, Matthew Lillard, Judy Greer, Robert Forster, Shailene Woodley, Julianna Rose Mauriello, Beau Bridges, Mary Birdsong, Michael Ontkean, Fileena Bahris, Mark Ahsing, Linda Rose Herman, Dane Justman, Nick Krause, Amara Miller, Barbara L. Southern, Celia Kenney, Davo Coria, J. Philip Koontz, George Simms, Stephen Meyers, Jordan Kirkwood, Carol Fullerton, Tom Holowach, Courtney Diehl, Matt Esecson, Joji Yoshida, Rob Huebel, Milt Kogan, Scott Michael Morgan, Paul Edney, Matt Corboy, Sonya Balmores, Patricia Hastie, Larry Wegger, Troy Manandic
Yapımcı:Alexander Payne, Jim Burke, Jim Taylor, George Parra, Kalidas,
Senaryo:Alexander Payne, Nat Faxon, Jim Rash
Görüntü Yönetmeni: Phedon Papamichael
Gösterim Tarihi:24 Şubat 2012 Türkiye
Filmin Süresi:1 saat 55 dakika
Film hakkında ilginç bilgiler:
Filmin hasılatı ve bütçesi:Filmin bütçesi $20,000,000

Senden Bana Kalan Türkçe Dublaj Tek Part izle

FRAGMAN




SPORNSOR



Günün Fırsatı


PART1

P2
P3
P4
P5

Bu Filmi Facebook'da Paylaş
Günün Fırsatı
0 Yorum var.:

Yorum Gönder

Aşk Filmleri | Korku Filmleri | Aksiyon Filmleri | Komedi Filmleri | Macera Filmleri Dram Filmleri Tekpartizle.Net Sitemizde, Türkçe Filmler, Bedava Filmler Online Diziler, Tek Parça Dizi Ve Film Güncel Sinema Filmleri HD Divx Kalitesinde Direk Film İndirmeden Film İzlemek Mümkündür.
 
Tekpartizle.Net, 5651 sayılı yasaya göre tüm kurallara uyar ve ekle kaldır prensibini öne sürmektedir.Haklarının yendiğini düşünen Film sahipleri veya meslek birlikleri ulubatlim@gmail.com mail adresi ile doğrudan görüşmeye geçebilirler.