Cennet Yolculuğu Türkçe Tek Part izle























Filmin Başlığı:Cennet Yolculuğu Türkçe Dublaj Tek Parça izle
Filmin Bilgisi:Genç güzel ve tahrik edici bir kadın olan Reina Kolombiyada Medellin’de oturmaktadır. New York’ta zengin olacagı gibi saplantılı bir düşünceye sahiptir ve bu yolda devam eder. Marlon adında genç bir adam ise yine Kolombiyada yaşayan tabiki, bu asi genç kıza delicesine aşık olur. Marlon’un bu kızın fantazilerine boyun egerek onun peşinden gitmesinden başka çaresi yoktur. Yasa dışı yoldan Meksikaya gidebilmek için vahşi latin amerikalı göçmenlere katılırlar. Bu film tamamen deli aşık Marlonun hikayesidir. Onu agzından Reina’nın aşkı için neler yaşadıklarını anlatacaktır. Keyif alacagınızı düşünüyorum.
Filmi Ekleyen:Fenomen
imdb puanı:7,1 (983 OY)
sinemalar.com puanı:5,8
Filmin Türü:Dram, Macera, Romantik
Filmin Çekildiği Ülke:Amerika
Filmin Yapım Yılı:2007
Filmin Yönetmeni:Simon Brand,
Filmdeki Oyuncular:John Leguizamo, Ana De La Reguera, Luis Fernando Munera, Margarita Rosa De Francisco, Panama Redd, Edward Steven Mesa, Vicky Rueda, Ana María Sánchez, Angelica Blandon, Eddie Rosado, Germán Jaramillo, Chiko Mendez, Aldemar Correa, Raul Castillo
Yapımcı:Santiago Diaz, Chris Bongirne, Sarah Black
Senaryo:Juan Manuel Rendon, Jorge Franco Ramos,
Görüntü Yönetmeni:Rafa Lluch
Gösterim Tarihi:10 Temmuz 2009 Amerika
Filmin Süresi:1 saat 56 dakika
Film hakkında ilginç bilgiler:
Filmin hasılatı ve bütçesi:Filmin bütçesi $4,500,000.

FRAGMAN




PARTLI SİSTEM 2




P2




P3




P4




P5



Bu Filmi Facebook'da Paylaş
Günün Fırsatı
0 Yorum var.:

Yorum Gönder

Aşk Filmleri | Korku Filmleri | Aksiyon Filmleri | Komedi Filmleri | Macera Filmleri Dram Filmleri Tekpartizle.Net Sitemizde, Türkçe Filmler, Bedava Filmler Online Diziler, Tek Parça Dizi Ve Film Güncel Sinema Filmleri HD Divx Kalitesinde Direk Film İndirmeden Film İzlemek Mümkündür.
 
Tekpartizle.Net, 5651 sayılı yasaya göre tüm kurallara uyar ve ekle kaldır prensibini öne sürmektedir.Haklarının yendiğini düşünen Film sahipleri veya meslek birlikleri ulubatlim@gmail.com mail adresi ile doğrudan görüşmeye geçebilirler.