Love Never Dies Tek Part izle























Filmin Başlığı:Love Never Dies Tek Part izle
Filmin Bilgisi:Operadaki Hayalet filminin bir klasik oldugunu eminim birçogunuz biliyordur. Yeniden düzenlemesiyle beyaz perdeye yansıtılmıştır. Love never dies filminde Coney adasındaki Phantasma’nın sahibi ve kurucusu Phantom, Paris Opera’sındaki olaylardan 10 yıl sonra, Christine’nin yokluğundan dolayı sıkıntı içersindedir. Onun dile getirdigi şarkılarını yeniden dinleyebilmek için can atmaktadır. Bu sebepten ötürü de onu Amerika’daki ilk sahneye çıkışı için Coney adasına davet eder. Christine gönderenin kim olşduğunu bilmeksizin daveti kabul eder ve kocası Raoul (Vicount de Chagny) ile oğlu (Gustave)’da onunla gelirler.
Filmi Ekleyen:Fenomen
imdb puanı:7,8 (172 OY)
sinemalar.com puanı:
Filmin Türü: Dram, Müzikal, Romantik
Filmin Çekildiği Ülke:İngiltere
Filmin Yapım Yılı:2012
Filmin Yönetmeni:Brett Sullivan,Simon Phillips
Filmdeki Oyuncular: Ben Lewis, Anna O’Byrne ve María Mercedes
Senaryo:Andrew Lloyd Webber,Ben Elton,Glenn Slater

Love Never Dies izle

FRAGMAN





TEK PARÇA İZLE






PARTLI SİSTEM

PART 1




P 2




P 3




P 4




P 5



Bu Filmi Facebook'da Paylaş
Günün Fırsatı
0 Yorum var.:

Yorum Gönder

Aşk Filmleri | Korku Filmleri | Aksiyon Filmleri | Komedi Filmleri | Macera Filmleri Dram Filmleri Tekpartizle.Net Sitemizde, Türkçe Filmler, Bedava Filmler Online Diziler, Tek Parça Dizi Ve Film Güncel Sinema Filmleri HD Divx Kalitesinde Direk Film İndirmeden Film İzlemek Mümkündür.
 
Tekpartizle.Net, 5651 sayılı yasaya göre tüm kurallara uyar ve ekle kaldır prensibini öne sürmektedir.Haklarının yendiğini düşünen Film sahipleri veya meslek birlikleri ulubatlim@gmail.com mail adresi ile doğrudan görüşmeye geçebilirler.