Kara Altın Tek Part izle























Filmin Başlığı:Kara Altın izle
Filmin Bilgisi:Kara Altın filmi 1930ların Arabistanında geçer. Petrol patlamasının arifesinde genç bir Arap prensi muhafazakar babası ile modern, liberal kayınpederi arasında kalır. Yönetmen filmde petrolün bulunmasını ve ardından yavaş yavaş altın değerinde önem kazanmasını, petrolün yol açtığı rekabeti yeni bir boyuta taşıyan genç bir prensin gözünden biz izleyiciye aktaracaktır..Keyifli seyirler..
Filmi Ekleyen:OceanGirL
imdb puanı:6,5 (1,340 OY)
sinemalar.com puanı:
Filmin Türü:Dram, Duygusal
Filmin Çekildiği Ülke:Tunus
Filmin Yapım Yılı:2011
Filmin Yönetmeni:Jean-Jacques Annaud
Filmdeki Oyuncular:Antonio Banderas, Freida Pinto, Mark Strong, Corey Johnson, Julianna Rose Mauriello, Tahar Rahim, Akin Gazi, Jamal Awar, Ziad Ghaoui, Jan Uddin, Driss Roukhe, Liya Kebede,
Yapımcı:Tarak Ben Ammar
Senaryo:Jean-Jacques Annaud, Menno Meyjes
Görüntü Yönetmeni:
Gösterim Tarihi:2 Mart 2012 Türkiye
Filmin Süresi:2 saat 10 Dakika
Film hakkında ilginç bilgiler:
Filmin hasılatı ve bütçesi:Filmin bütçesi €40,000,000

Kara Altın izle

FRAGMAN




TEK PARÇA




PARTLI SİSTEM 2

Bu Filmi Facebook'da Paylaş
Günün Fırsatı
0 Yorum var.:

Yorum Gönder

Aşk Filmleri | Korku Filmleri | Aksiyon Filmleri | Komedi Filmleri | Macera Filmleri Dram Filmleri Tekpartizle.Net Sitemizde, Türkçe Filmler, Bedava Filmler Online Diziler, Tek Parça Dizi Ve Film Güncel Sinema Filmleri HD Divx Kalitesinde Direk Film İndirmeden Film İzlemek Mümkündür.
 
Tekpartizle.Net, 5651 sayılı yasaya göre tüm kurallara uyar ve ekle kaldır prensibini öne sürmektedir.Haklarının yendiğini düşünen Film sahipleri veya meslek birlikleri ulubatlim@gmail.com mail adresi ile doğrudan görüşmeye geçebilirler.