Takers 2010 Filmi ( Altyazili) İzle


Ekleyen:OceanGirL
Yapım: 2010 ~ ABD
IMDB:5,1
Tür : Aksiyon / Gerilim / Suç
Gösterim Tarihi : 8 Ekim 2010
Yönetmen : John Luessenhop
Senaryo : Peter Allen , Gabriel Casseus
Film hakkında kısa bilgi:Bir grup banka hırsızı 20 milyon dolarlık işlerinin Jack Welles isimli sert bir dedektif tarafından engellemesiyle planlarını değiştirmek zorunda kalırlar….


Alternatif-1 TEK PARÇA

Dikkat ! Bu alternatiften filmi izlemeniz için Mozilla Firefox yada Google Chrome tarayıcılarını kullanmanız gerekmektedir.Lütfen bekleyin siyah player ekrana gelecektir.


Alternatif-2 Movshare


Alternatif-3 Partlı Sistem

..
..
..
..

..
..

Bu Filmi Facebook'da Paylaş
Günün Fırsatı
2 Yorum var.:

Adsız dedi ki...

imdB puanına bakmayın müthiş film.site ekibine teşekkürler.alternatif tek part uygulamanız çok güzel.rahat rahat uzanıp filmimizi izleyebiliyoruz sayenizde.bu siteyi tek geçiyorum.

Adsız dedi ki...

Film de siteniz de çok güzel ama filmin alt yazı kısmı çok çoook küçük olmuş. Başka filmlerde de aynı problem var bu konuya dikkat edersek daha güzel olur, iyi çalışmalar..

Yorum Gönder

Aşk Filmleri | Korku Filmleri | Aksiyon Filmleri | Komedi Filmleri | Macera Filmleri Dram Filmleri Tekpartizle.Net Sitemizde, Türkçe Filmler, Bedava Filmler Online Diziler, Tek Parça Dizi Ve Film Güncel Sinema Filmleri HD Divx Kalitesinde Direk Film İndirmeden Film İzlemek Mümkündür.
 
Tekpartizle.Net, 5651 sayılı yasaya göre tüm kurallara uyar ve ekle kaldır prensibini öne sürmektedir.Haklarının yendiğini düşünen Film sahipleri veya meslek birlikleri ulubatlim@gmail.com mail adresi ile doğrudan görüşmeye geçebilirler.