Alien Resurrection – Yaratık Diriliş HD (Türkçe) İzle


Ekleyen:OceanGirL
Sinemalar.com Puanı:6.4/10
IMDB Puanı:6.2/10
Yapım:1997 ~ ABD
Tür:Aksiyon, Bilim Kurgu, Gerilim, Korku
Yönetmen:Jean Pierre Jeunet
Oyuncular:Winona Ryder, Sigourney Weaver, Ron Perlman, Brad Dourif, Dominique Pinon, Gary Dourdan, Dan Hedaya, Michael Wincott, Kim Flowers, Leland Orser
Senaryo:Joss Whedon
Yapımcı:Walter Hill, Bill Badalato, David Giler, Gordon Carroll
Görüntü Yönetmeni:Darius Khondji
Müzik:John Frizzell
Süre:1 saat 49 dk
Gösterim Tarihi: 27 Mart 1998 (Türkiye)
Film hakkında kısa bilgi:Serinin son filminde igourney Weaver Winona Ryder da eşlik edecektir; Ölümünün üzerinden 200 yıl geçen Lt. Ripley, bir grup bilimadamı tarafından klonlanarak tekrar yaratıklarla savaşması için meydana getirilmek istenir. Fakat Lt. Ripley yeni yaratıklarla gelir. Bir grup kaçakla birlikte çalışması gereken Ripley, dünyayı ele geçirmeye çalışan yaratıklara karşı koyacaktır.



TEK PARÇA

Dikkat ! Bu alternatiften filmi izlemeniz için Mozilla Firefox yada Google Chrome tarayıcılarını kullanmanız gerekmektedir.Lütfen bekleyin siyah player ekrana gelecektir.


Partlı Sistem


..
..
..
..
..
..
..
..
..

..
..

Bu Filmi Facebook'da Paylaş
Günün Fırsatı
0 Yorum var.:

Yorum Gönder

Aşk Filmleri | Korku Filmleri | Aksiyon Filmleri | Komedi Filmleri | Macera Filmleri Dram Filmleri Tekpartizle.Net Sitemizde, Türkçe Filmler, Bedava Filmler Online Diziler, Tek Parça Dizi Ve Film Güncel Sinema Filmleri HD Divx Kalitesinde Direk Film İndirmeden Film İzlemek Mümkündür.
 
Tekpartizle.Net, 5651 sayılı yasaya göre tüm kurallara uyar ve ekle kaldır prensibini öne sürmektedir.Haklarının yendiğini düşünen Film sahipleri veya meslek birlikleri ulubatlim@gmail.com mail adresi ile doğrudan görüşmeye geçebilirler.