Easy A Filmi ( Altyazili) Tek Part İzle (31 Aralık 2010 Sinemalarda)


Ekleyen:Fenomen
IMDB:7,3
Yapım:2010 ~ ABD
Tür:Komedi, Romantik
Yönetmen:Will Gluck
Oyuncular:Amanda Bynes, Penn Badgley, Cam Gigandet, Emma Stone, Alyson Michalka, Stanley Tucci, Malcolm McDowell, Dan Byrd, Lisa Kudrow, Patricia Clarkson, Thomas Haden Church, Juliette Goglia
Senaryo:Bert V. Royal
Yapımcı:Will Gluck, Mark Benton Johnson, Zanne Devine
Görüntü Yönetmeni:Michael Grady
Müzik:Brad Segal
Süre:1 saat 32 dk
Gösterim Tarihi: 31 Aralık 2010 Tarihinde Türkiye’de Gösterime Girecek Keyifli Bir Romantik Komedi Filmi.
Film hakkında kısa bilgi:Kendi sosyal ve ekonomik konumunu geliştirmek adına başarılı bir ögrencinin okulun dedikodu çarkına güvenmek zorunda kalmasını konu alan keyifli bir romantik komedi..

FRAGMAN


TEK PARÇA

Dikkat ! Bu alternatiften filmi izlemeniz için Mozilla Firefox yada Google Chrome tarayıcılarını kullanmanız gerekmektedir.Lütfen bekleyin siyah player ekrana gelecektir.

Alternatif-2 Movshare


Alternatif-3 Partlı Sistem

..
..
..
..
..

Bu Filmi Facebook'da Paylaş
Günün Fırsatı
3 Yorum var.:

Adsız dedi ki...

süper

zuzu dedi ki...

tşkler süpersiniz :)

Adsız dedi ki...

güzel film

Yorum Gönder

Aşk Filmleri | Korku Filmleri | Aksiyon Filmleri | Komedi Filmleri | Macera Filmleri Dram Filmleri Tekpartizle.Net Sitemizde, Türkçe Filmler, Bedava Filmler Online Diziler, Tek Parça Dizi Ve Film Güncel Sinema Filmleri HD Divx Kalitesinde Direk Film İndirmeden Film İzlemek Mümkündür.
 
Tekpartizle.Net, 5651 sayılı yasaya göre tüm kurallara uyar ve ekle kaldır prensibini öne sürmektedir.Haklarının yendiğini düşünen Film sahipleri veya meslek birlikleri ulubatlim@gmail.com mail adresi ile doğrudan görüşmeye geçebilirler.