The Comebacks Filmi (Türkçe Dublaj) Tek Part izle


Ekleyen . Fenomen
Sinemalar.com Puanı:5.9/10
Yapım:2007 ~ ABD
Tür:Komedi, Spor
Yönetmen:Tom Brady
Oyuncular:Bradley Cooper, Dax Shepard, Carl Weathers, David Koechner, Melora Hardin, Will Arnett, Matthew Lawrence, Brooke Nevin
Senaryo:Adam Jay Epstein, Joey Gutierrez, Ed Yeager, Michael Colton, John Aboud, Andrew Jacobson
Yapımcı:Andrew Panay, Robert L. Levy, Peter Abrams
Görüntü Yönetmeni:Christopher Lennertz
Müzik:Christopher Lennertz
Süre:1 saat 36 dk
Gösterim Tarihi: 19 Ekim 2007 (Türkiye)
Film hakkında kısa bilgi:Spor filmleriyle dalga geçen keyifli bir komedi izleyeceğiniz bu filmde; şansız bir koçun bir grup kolej ögrencisini futbol şampiyonalarına götürmesini konu alır. Bu yolculuk sonunda koç herşeye rağmen şansız olmadığını farkedecektir.

TEK PARÇA

Dikkat ! Bu alternatiften filmi izlemeniz için Mozilla Firefox yada Google Chrome tarayıcılarını kullanmanız gerekmektedir.Lütfen bekleyin siyah player ekrana gelecektir.



Alternatif-2 Tek Part Movshare


Alternatif-3 Partlı Sistem

.


.

.

.

.

.

Bu Filmi Facebook'da Paylaş
Günün Fırsatı
1 Yorum var.:

Zuzum dedi ki...

Vakıt kaybıı ben sevmedim..

Yorum Gönder

Aşk Filmleri | Korku Filmleri | Aksiyon Filmleri | Komedi Filmleri | Macera Filmleri Dram Filmleri Tekpartizle.Net Sitemizde, Türkçe Filmler, Bedava Filmler Online Diziler, Tek Parça Dizi Ve Film Güncel Sinema Filmleri HD Divx Kalitesinde Direk Film İndirmeden Film İzlemek Mümkündür.
 
Tekpartizle.Net, 5651 sayılı yasaya göre tüm kurallara uyar ve ekle kaldır prensibini öne sürmektedir.Haklarının yendiğini düşünen Film sahipleri veya meslek birlikleri ulubatlim@gmail.com mail adresi ile doğrudan görüşmeye geçebilirler.