Toprak Altinda 2010 (Türkçe) Tek Part izle


Ekleyen:OceanGirL
IMDB:7,7
Tür : Gerilim / Gizem
Gösterim Tarihi : 8 Ekim 2010
Yönetmen : Rodrigo Cortés
Senaryo : Chris Sparling
Yapım : 2010, İspanya , 95 dk.
Oyuncular Ryan Reynolds (Paul Conroy) , Robert Paterson (Dan Brenner) , José Luis García Pérez (Jabir) , Stephen Tobolowsky (Alan Davenport) , Samantha Mathis (Linda Conroy)
Film hakkında kısa bilgi:Rodrigo Cortes’in yönettiği ve Ryan Reynolds, Robert Paterson, Jose Luis Garcia-Perez ile Stephen Tobolowsky’nin oynadığı Buried filminde, Paul Conroy eski ahşap bir tabuta canlı canlı gömülmüş halde uyanır. Buraya onu kimin, neden koyduğunu bilemese de, kurtulmasına yardım edebilecek tek şey elindeki cep telefonudur. Zamana karşı verdiği bu savaşta en büyük düşmanları telefonun iyi çekmemesi, şarjının az kalması ve havasızlıktır. Buradan kurtulması için sadece 90 dakikası vardır.Bu gerilim ve heyecan dolu filmi kaçırmayın

FİLM SİNEMA ÇEKİMİDİR KALİTELİ GÖRÜNTÜ ÇIKTIĞINDA YENİDEN HAZILAYACAĞIZ KEYİFLİ SEYİRLER.

TEK PARÇA

Dikkat ! Bu alternatiften filmi izlemeniz için Mozilla Firefox yada Google Chrome tarayıcılarını kullanmanız gerekmektedir.Lütfen bekleyin siyah player ekrana gelecektir.

Movshare

Bu Filmi Facebook'da Paylaş
Günün Fırsatı
2 Yorum var.:

Adsız dedi ki...

güzel film tşkler

Cinemania dedi ki...

tşkler admin

Yorum Gönder

Aşk Filmleri | Korku Filmleri | Aksiyon Filmleri | Komedi Filmleri | Macera Filmleri Dram Filmleri Tekpartizle.Net Sitemizde, Türkçe Filmler, Bedava Filmler Online Diziler, Tek Parça Dizi Ve Film Güncel Sinema Filmleri HD Divx Kalitesinde Direk Film İndirmeden Film İzlemek Mümkündür.
 
Tekpartizle.Net, 5651 sayılı yasaya göre tüm kurallara uyar ve ekle kaldır prensibini öne sürmektedir.Haklarının yendiğini düşünen Film sahipleri veya meslek birlikleri ulubatlim@gmail.com mail adresi ile doğrudan görüşmeye geçebilirler.