Son Samuray – The Last Samurai (Türkçe) Tek Part izle


Ekleyen:OceanGirL
Sinemalar.com Puanı:8.3/10
IMDB Puanı:7.8/10
Yapım:2003 ~ ABD, Fransa, Japonya, YeniZelanda
Tür:Aksiyon, Dram, Gizem, Macera, Romantik, Savaş, Tarih
Yönetmen:Edward Zwick
Oyuncular:Tom Cruise, Ken Watanabe, Timothy Spall, Billy Connolly, Koyuki , Hiroyuki Sanada, Tony Goldwyn, Chad Lindberg, William Atherton, John Koyama, Masashi Odate, Masato Harada, Ray Godshall Sr., Satoshi Nikaido, Shichinosuke Nakamura, Shin Koyamada, Shintaro Wada, Shun Sugata
Senaryo:Edward Zwick, John Logan, Marshall Herskovitz
Yapımcı:Tom Cruise, Paula Wagner, Richard Solomon, Ted Field, Marshall Herskovitz, Scott Kroopf
Görüntü Yönetmeni:John Toll
Müzik:Hans Zimmer
Süre:2 saat 34 dk
Gösterim Tarihi: 06 Şubat 2004 (Türkiye)
Film hakkında kısa bilgi:Başrollerini Tom Cruise un oynadıgı bu filmde; Bir sivil savaş gazisi olan yüzbaşı Woodrow Algren, 1870′lerin sonunda Winchester silahlarının sözcüsü sıfatıyla Japonya’yı ziyaret eder. Amacı; İmparator Meiji’nin askerlerini eğitmek ve silahlarının tanıtımını yapmaktır.
Meiji’nin silahlarla donatılmış ordusu kalan son samurayları yok etmek için hazırlıklarını yaparken yüzbaşı Algren bir çatışma sırasında sakatlanır ve samuraylara esir düşer. Algren esir düştükten sonra samurayların lideri Katsumoto’dan onur ve savaş konusunda çok şey öğrenir ve iki taraf arasında bir seçim yapmak zorunda kalır.

TEK PARÇA


Dikkat ! Bu alternatiften filmi izlemeniz için Mozilla Firefox yada Google Chrome tarayıcılarını kullanmanız gerekmektedir.Lütfen bekleyin siyah player ekrana gelecektir.


Partlı Sistem













Bu Filmi Facebook'da Paylaş
Günün Fırsatı
2 Yorum var.:

Sinem dedi ki...

Güzel Film Tavsi Ederim 10/7

Adsız dedi ki...

Tom Cruise Bu ABi Tabi Güsel Olcak :)]

Yorum Gönder

Aşk Filmleri | Korku Filmleri | Aksiyon Filmleri | Komedi Filmleri | Macera Filmleri Dram Filmleri Tekpartizle.Net Sitemizde, Türkçe Filmler, Bedava Filmler Online Diziler, Tek Parça Dizi Ve Film Güncel Sinema Filmleri HD Divx Kalitesinde Direk Film İndirmeden Film İzlemek Mümkündür.
 
Tekpartizle.Net, 5651 sayılı yasaya göre tüm kurallara uyar ve ekle kaldır prensibini öne sürmektedir.Haklarının yendiğini düşünen Film sahipleri veya meslek birlikleri ulubatlim@gmail.com mail adresi ile doğrudan görüşmeye geçebilirler.