Şimşek Hırsızı Filmi (Türkçe) Tek Part izle


Ekleyen : OceanGirL
İMDB Puanı: 5.8/10
Yapım: 2010 ~ ABD , Kanada
Tür: Bilim Kurgu , Fantastik , Komedi , Macera
Yönetmen: Chris Columbus
Senaryo: Rick Riordan , Craig Titley
Senaryo (Kitap): Rick Riordan
Yapımcı: Karen Rosenfelt , Mark Radcliffe , Mark Morgan , Michael Barnathan , Guy Oseary
Görüntü Yönetmeni: Stephen Goldblatt
Görüntü Yönetmeni: Christophe Beck
Süre: 1 saat 59 dk
Gösterim Tarihi: 19 Şubat 2010 (Türkiye)
OYUNCULAR Uma Thurman , Sean Bean , Pierce Brosnan , Rosario Dawson , Logan Lerman
Film Hakkında Kısa Bilgi :Bir fantastik/komedi filmi olan ‘Percy Jackson & The Olympians: The Lightning Thief’, Harry Potter and the Philosopher’s Stone ve Harry Potter and the Chamber of Secrets filmlerinin yönetmeni Chris Columbus tarafından beyazperdeye aktarılmıştır.
Serinin bu ilk kitabında/filminde Percy kendini ispatlamak için Zeus’un çalınan şimşeğini bulup hırsız olmadığını herkese göstermek zorunda kalıyor. Yıllardır görmediği babasıyla yüzleşmesi ve tanrılardan bile çok daha güçlü bir hazineyi ortaya çıkarması ise apayrı bir hikaye…
Lütfen Bekleyin.Siyah Player Ekrana Gelecektir
TEK PARÇA HD KALİTE İZLE.PARTLAR ARASI GEÇİŞ OTOMATİKTİR.PLAY TUŞUNA BASMANIZ YETERLİ

Bu Filmi Facebook'da Paylaş
Günün Fırsatı
3 Yorum var.:

Yusuf dedi ki...

Filmi izledim fena değildi fakat film komik olsun diye bazı hususlarda saçmalanmış. Yani komik olmayan şeyler komik gibi gösterilmiş. Zamansız espiriler v.s.. Umduğum kadar güzel değildi fakat kötü de değildi.

Emeği geçen herkese teşekkürler.

Adsız dedi ki...

Sende ne biçim yorum yazmışsın kardeş ne öyle ne böyle ya çelişkili konuşmuşsun bakalım bi izleyelim ;));));));));));));))

mklş dedi ki...

3

Yorum Gönder

Aşk Filmleri | Korku Filmleri | Aksiyon Filmleri | Komedi Filmleri | Macera Filmleri Dram Filmleri Tekpartizle.Net Sitemizde, Türkçe Filmler, Bedava Filmler Online Diziler, Tek Parça Dizi Ve Film Güncel Sinema Filmleri HD Divx Kalitesinde Direk Film İndirmeden Film İzlemek Mümkündür.
 
Tekpartizle.Net, 5651 sayılı yasaya göre tüm kurallara uyar ve ekle kaldır prensibini öne sürmektedir.Haklarının yendiğini düşünen Film sahipleri veya meslek birlikleri ulubatlim@gmail.com mail adresi ile doğrudan görüşmeye geçebilirler.