Ninjanın İntikami (Türkçe) Tek Part HD izle


Ekleyen : OceanGirL
IMDB : 6,4
Tür : Aksiyon / Dram / Gerilim / Suç
Gösterim Tarihi : 25 Aralık 2009
Yönetmen : James McTeigue
Senaryo : Matthew Sand , J. Michael Straczynski , Matthew Sand (Kitap)
Görüntü Yönetmeni : Karl Walter Lindenlaub
Müzik : Ilan Eshkeri
Yapım : 2009, ABD / Almanya , 99 dk.
Oyuncular Sung Kang (Hollywood) , Randall Duk Kim (Tattoo Master) , Jonathan Chan-Pensley (Yakuza Henchman) , Yuki Iwamoto (Yakuza Couch) , Ill-Young Kim (Yakuza Mohawk) , Ben Miles (Maslow) , Rain (Raizo)
Film hakkında kısa bilgi:James McTeigue’nun (V for Vendetta) yönettiği Ninja Assassin, dünyanın en ölümcül suikastçilerinden olan Raizo’yu konu alır. Raizo, çocukken, varlığı bile bir söylence olarak kabul edilen gizli örgüt Ozunu Klanı tarafından sokaklardan alınıp bir ölüm makinesi olmak üzere eğitilmiştir.Arkadaşının klan tarafından acımasızca öldürülmesini bir türlü unutamayan Raizo, örgütten kaçar ve ortadan kaybolur. Şimdi intikamını almak için hazırlık yaparak beklemektedir.


ALTERNATİF-1 TEK PARÇA

Dikkat ! Bu alternatiften filmi izlemeniz için Mozilla Firefox yada Google Chrome tarayıcılarını kullanmanız gerekmektedir.Lütfen bekleyin siyah player ekrana gelecektir.

ALTERNATİF-2 Movshare


ALTERNATİF-3 Partlı Sistem






Bu Filmi Facebook'da Paylaş
Günün Fırsatı
3 Yorum var.:

Efecans dedi ki...

mükemmel değil mükemmel ötesi bir film 10 üzerinden 100 gerçekten seyretilmesi gereken bir film action sevenler için siteye teşekkür ederin görüntü kaliteside çok güzel saygılar

Adsız dedi ki...

İNTİKAM ALASIM GELDİ TAVSİYE EDERİM İZLEYİN

Adsız dedi ki...

wayy güzel film miş izlemeye değer arkadaşlar

Yorum Gönder

Aşk Filmleri | Korku Filmleri | Aksiyon Filmleri | Komedi Filmleri | Macera Filmleri Dram Filmleri Tekpartizle.Net Sitemizde, Türkçe Filmler, Bedava Filmler Online Diziler, Tek Parça Dizi Ve Film Güncel Sinema Filmleri HD Divx Kalitesinde Direk Film İndirmeden Film İzlemek Mümkündür.
 
Tekpartizle.Net, 5651 sayılı yasaya göre tüm kurallara uyar ve ekle kaldır prensibini öne sürmektedir.Haklarının yendiğini düşünen Film sahipleri veya meslek birlikleri ulubatlim@gmail.com mail adresi ile doğrudan görüşmeye geçebilirler.