Harry Potter and the Sorcerer’s Stone HD Türkçe izle


Ekleyen:OceanGirL
Sinemalar.com Puanı:8.3/10
IMDB Puanı:7.2/10
Yapım:2001 ~ ABD, İngiltere
Tür:Aile, Aksiyon, Fantastik, Gençlik, Gizem, Macera
Yönetmen:Chris Columbus
Oyuncular:Emma Watson, Daniel Radcliffe, Rupert Grint, Alan Rickman, Bonnie Wright, Tom Felton, John Hurt, Matthew Lewis, Maggie Smith, Devon Murray, Robbie Coltrane, Sean Biggerstaff, Oliver Phelps, James Phelps, Richard Harris, Julie Walters, David Bradley, Warwick Davis, Richard Bremmer, Richard Griffiths, Geraldine Somerville, Jamie Waylett, John Cleese, Fiona Shaw, Chris Rankin, Harry Melling, Ian Hart, Verne Troyer, Alfie Enoch, Joshua Herdman, Saunders Triplets, Ben Borowiecki, Dean Thomas, Derek Deadman, Harry Taylor
Senaryo:J.K. Rowling, Steve Kloves
Senaryo (Kitap):J.K. Rowling
Yapımcı:David Heyman
Görüntü Yönetmeni:John Seale
Müzik:John Williams
Süre:2 saat 32 dk
Gösterim Tarihi: 01 Şubat 2002 (Türkiye)
Ödülleri: 3 kez Oscar’a Aday Gösterildi. 5 kez başka ödüller için aday gösterildi.
Film hakkında kısa bilgi:Şu an vizyonda 6. Serisi oynayan Harry Potter’ın İlk serisi olan Felsefe Taşında, Harry, muggle (büyücü yada cadı olmayan insanlar) amcası ve halasıyla sıradan ve zorluklarla dolu bir hayatı yaşarken, yılanlarla konuşabildiğinin, kızgınlık öfkesi sırasında eşyaları hareket ettirebildiğinin farkına varacaktır. Hogwarts Büyücülük ve Cadılık Okulu’ndan kabul edildiğini belirten mektup ise hayatının sıradanlığını değiştirecektir. Artık o bir büyücü adayıdır.



TEK PARÇA

Dikkat ! Bu alternatiften filmi izlemeniz için Mozilla Firefox yada Google Chrome tarayıcılarını kullanmanız gerekmektedir.Lütfen bekleyin siyah player ekrana gelecektir.



Partlı Sistem













Bu Filmi Facebook'da Paylaş
Günün Fırsatı
0 Yorum var.:

Yorum Gönder

Aşk Filmleri | Korku Filmleri | Aksiyon Filmleri | Komedi Filmleri | Macera Filmleri Dram Filmleri Tekpartizle.Net Sitemizde, Türkçe Filmler, Bedava Filmler Online Diziler, Tek Parça Dizi Ve Film Güncel Sinema Filmleri HD Divx Kalitesinde Direk Film İndirmeden Film İzlemek Mümkündür.
 
Tekpartizle.Net, 5651 sayılı yasaya göre tüm kurallara uyar ve ekle kaldır prensibini öne sürmektedir.Haklarının yendiğini düşünen Film sahipleri veya meslek birlikleri ulubatlim@gmail.com mail adresi ile doğrudan görüşmeye geçebilirler.