Metropia Filmi (Türkçe) Tek Part İzle


Ekleyen:OceanGirL
IMDB:6,0
Yapım:2009 ~ Danimarka, Finlandiya, İsveç, Norveç
Tür:Animasyon, Bilim Kurgu, Gerilim
Yönetmen:Tarik Saleh
Senaryo:Fredrik Edin
Yapımcı:Kristina Åberg, Jon Wigfield, Tomas Eskilsson, Mikael Olsen, Eric Vogel, Elin Erichsen, Gunnar Carlsson
Müzik:Krister Linder
Süre:1 saat 26 dk
Film hakkında kısa bilgi:Venedik Film Festivali’nden Future Film Festival Digital Award alan Metropia 2009 yapımı bir animasyon olan Metropia; Dünyada petrol giderek azalmakta ve Avrupa’nın altında devasa bir metro ağı kurulmaktadır. Bu yakın gelecekte geçen hikayede, her şey kahramanımızın kafasında bir ses duymasıyla başlar..


Alternatif-1 TEK PARÇA

Dikkat ! Bu alternatiften filmi izlemeniz için Mozilla Firefox yada Google Chrome tarayıcılarını kullanmanız gerekmektedir.Lütfen bekleyin siyah player ekrana gelecektir.

Alternatif-2 Movshare


Alternatif-3 Partlı Sistem





Bu Filmi Facebook'da Paylaş
Günün Fırsatı
2 Yorum var.:

Adsız dedi ki...

admin cok güzel bir site daha yeni girdim ama bu filimler flv formatında divx yani avı formatı değilki görüntü kalitesi çok kötü flv formatının sizi de anlıyorum yer kaplamısın diye tercih ediyorsunuz ama düşük kalite izlemekten se hiç izlememek daha iyi bu eliştiremi önem verirsin inşallah.kolay gelsin

Fenomen dedi ki...

Divx Film Bölümümüz Açıldı En Kısa Zamanda Güncel Filmler Eklenicektir Tşkler :)

Yorum Gönder

Aşk Filmleri | Korku Filmleri | Aksiyon Filmleri | Komedi Filmleri | Macera Filmleri Dram Filmleri Tekpartizle.Net Sitemizde, Türkçe Filmler, Bedava Filmler Online Diziler, Tek Parça Dizi Ve Film Güncel Sinema Filmleri HD Divx Kalitesinde Direk Film İndirmeden Film İzlemek Mümkündür.
 
Tekpartizle.Net, 5651 sayılı yasaya göre tüm kurallara uyar ve ekle kaldır prensibini öne sürmektedir.Haklarının yendiğini düşünen Film sahipleri veya meslek birlikleri ulubatlim@gmail.com mail adresi ile doğrudan görüşmeye geçebilirler.