Harry Potter and The Prisoner of Azkaban HD Türkçe izle


Ekleyen:OceanGirL
Sinemalar.com Puanı:8.3/10
IMDB Puanı:7.7/10
Yapım:2004 ~ ABD
Tür:Aile, Aksiyon, Fantastik, Gençlik, Gizem, Macera
Yönetmen:Alfonso Cuarón
Oyuncular:Emma Watson, Daniel Radcliffe, Rupert Grint, Gary Oldman, Alan Rickman, Bonnie Wright, Tom Felton, Michael Gambon, Matthew Lewis, Emma Thompson, David Thewlis, Maggie Smith, Mark Williams, Devon Murray, Robbie Coltrane, Oliver Phelps, James Phelps, Timothy Spall, Julie Walters, David Bradley, Richard Griffiths, Geraldine Somerville, Jamie Waylett, Julie Christie, Fiona Shaw, Chris Rankin, Harry Melling, Pam Ferris, Adrian Rawlins, Genevieve Gaunt, Joshua Herdman, Robert Hardy, Jim Tavaré, Peter Best, Danielle Tabor, Dawn French, Lee Ingleby, Paul Whitehouse
Senaryo:J.K. Rowling, Steve Kloves
Senaryo (Kitap):J.K. Rowling
Yapımcı:Chris Columbus, David Heyman, Mark Radcliffe, Michael Barnathan, Callum Mcdougall,
Görüntü Yönetmeni:Michael Seresin
Müzik:John Williams
Süre:2 saat 25 dk
Gösterim Tarihi: 04 Haziran 2004 (Türkiye)
Ödülleri: 1 kez Oscar’a Aday Gösterildi.
Film hakkında kısa bilgi:Serinin 3.sü olan Harry Potter ve Azkaban Tutsağı nda; Harry Potter hiç istemeden bir yazı daha, iç sıkıcı akrabaları Dursley’lerle geçirmekte, “uslu uslu oturmakta” ve büyüden uzak durmaktadır, yani, Vernon Enişte’nin zorba kız kardeşi Marge Hala gelene kadar…. Marge Hala her zaman, özellikle Harry’ye çok kötü davranmıştır ve bu kez Harry’yi o kadar zorlar ki Harry “kazara” onun dev bir balon gibi şişip havaya uçmasına neden olur. Büyü-dışı dünyada büyü yapması yasaklanan Harry, bu olaydan sonra gecenin karanlığına karışır.


TEK PARÇA

Dikkat ! Bu alternatiften filmi izlemeniz için Mozilla Firefox yada Google Chrome tarayıcılarını kullanmanız gerekmektedir.Lütfen bekleyin siyah player ekrana gelecektir.



Partlı Sistem












Bu Filmi Facebook'da Paylaş
Günün Fırsatı
3 Yorum var.:

Adsız dedi ki...

Tşkler güzel paylaşım

Adsız dedi ki...

süperdi tşkler

murat dedi ki...

film açılmıyo çok geç açılıyor

Yorum Gönder

Aşk Filmleri | Korku Filmleri | Aksiyon Filmleri | Komedi Filmleri | Macera Filmleri Dram Filmleri Tekpartizle.Net Sitemizde, Türkçe Filmler, Bedava Filmler Online Diziler, Tek Parça Dizi Ve Film Güncel Sinema Filmleri HD Divx Kalitesinde Direk Film İndirmeden Film İzlemek Mümkündür.
 
Tekpartizle.Net, 5651 sayılı yasaya göre tüm kurallara uyar ve ekle kaldır prensibini öne sürmektedir.Haklarının yendiğini düşünen Film sahipleri veya meslek birlikleri ulubatlim@gmail.com mail adresi ile doğrudan görüşmeye geçebilirler.