Hacivat Karagöz Neden Öldürüldü Tek Parça izle


Ekleyen:OceanGirL
IMDB:7,6
Yapım: 2006 ~ Türkiye
Tür: Dram Komedi Tarih
Yönetmen: Ezel Akay
Senaryo: Ezel Akay Levent Kazak
Yapımcı: Serkan Çakarer Bahadır Atay
Görüntü Yönetmeni: Hayk Kirakasyon
Görüntü Yönetmeni: Ender Akay
Süre: 2 saat 15 dk
Film hakkında kısa bilgi:Karagöz ve Hacivat inşaatta çalışan iki ameledir. Her ikisinin de birbirlerini ve çevredekileri eğlendirme konusunda doğal bir yetenekleri vardır.
İnsanlar tarafından ne kadar komik oldukları keşfedilince şehrin ileri gelenlerinin de katıldığı çeşitli toplantılara ve eğlencelere davet edilirler ve bir anda ünlü olurlar. Bu şöhret onların düşüşlerinin de başlangıç noktası olur.
Gösterim Tarihi: 17 Şubat 2006 (Türkiye)

TEK PARÇA

Dikkat ! Bu alternatiften filmi izlemeniz için Mozilla Firefox yada Google Chrome tarayıcılarını kullanmanız gerekmektedir.Lütfen bekleyin siyah player ekrana gelecektir.

Movshare


Partlı Sistem








Bu Filmi Facebook'da Paylaş
Günün Fırsatı
2 Yorum var.:

Adsız dedi ki...

Herkesin izlemesi gereken bi film b-(

Adsız dedi ki...

çok hoş bir film . vakit ayırmaya değer. . .

Yorum Gönder

Aşk Filmleri | Korku Filmleri | Aksiyon Filmleri | Komedi Filmleri | Macera Filmleri Dram Filmleri Tekpartizle.Net Sitemizde, Türkçe Filmler, Bedava Filmler Online Diziler, Tek Parça Dizi Ve Film Güncel Sinema Filmleri HD Divx Kalitesinde Direk Film İndirmeden Film İzlemek Mümkündür.
 
Tekpartizle.Net, 5651 sayılı yasaya göre tüm kurallara uyar ve ekle kaldır prensibini öne sürmektedir.Haklarının yendiğini düşünen Film sahipleri veya meslek birlikleri ulubatlim@gmail.com mail adresi ile doğrudan görüşmeye geçebilirler.