Bal Filmini Tek Parça HD izle






















Yapım:2009 – Türkiye
Tür:Dram
Yönetmen:Semih Kaplanoğlu
Oyuncular:Erdal Beşikçioğlu, Tülin Özen, Bora Altaş, Alev Uçarer, Kutay Sandıkçı
Senaryo:Semih Kaplanoğlu, Orçun Köksal
Yapımcı:Semih Kaplanoğlu
Görüntü Yönetmeni:Barış Özbiçer
Süre:1 saat 43 dk
Gösterim Tarihi: 09 Nisan 2010 (Türkiye)
Ödülleri: 4 adet başka ödül kazandı.
Filmin Konusu / Özet:
Film bizi Yusuf’un hayatının birinci safhasına yani çocukluğuna götürüyor ve bu kez bizi Karakovan balcısı babası Yakup’la tanıştırıyor.
Yusuf (7) ilkokula başlamış, okuma yazma öğrenmektedir. Babası Yakup (35-38) ürkütücü bir ormanın derinliklerinde, yüksek ağaçların üzerine kurulmuş el yapımı kovanlarda üretilen karakovan balcılığıyla uğraşmaktadır. Babasıyla sık sık gittiği orman, Yusuf için gizemli bir yerdir…
Yusuf bir sabah gördüğü rüyayı babasına anlatır. Bu rüya ikisi arasında sonsuza dek kalacak bir sırdır.
Aynı gün Yusuf sınıfın önünde öğretmenin verdiği okuma metnini okurken aniden kekelemeye başlar ve arkadaşlarının alay konusu olur.

Yakup, anlaşılmaz bir nedenle soyu hızla tükenen Kafkas arılarının peşinden uzak bir ormana gider. Babasının gidişiyle Yusuf iyice sessizliğe gömülür. Yusuf’un bu hali çay tarlasında çalışan annesi Zehra’yı (28) üzmektedir. Ne kadar uğraşsa da Yusuf’u konuşturamaz.
Günler geçer, Yakup’un gecikmesi Zehra’yı ve Yusuf’u tedirgin eder. Zehra Miraç Kandil’i gecesi için Yusuf’u köyden uzaktaki annaannesine gönderir. Yusuf, orada dinlediği hikayelerdeki peygambere benzettiği babasının mutlaka geri döneceğine inanmaktadır.
Ertesi gün Sis Dağı şenliğinde de Yakup’a rastlayamazlar…


TEK PARÇA

Dikkat ! Bu alternatiften filmi izlemeniz için Mozilla Firefox yada Google Chrome tarayıcılarını kullanmanız gerekmektedir.Lütfen bekleyin siyah player ekrana gelecektir.



ALTERNATİF-2
1. Parça


2. Parça



3. Parça


4. Parça


5. Parça

Bu Filmi Facebook'da Paylaş
Günün Fırsatı
3 Yorum var.:

Adsız dedi ki...

Ödüllü Bi Film Mutlaka izleyin

Adsız dedi ki...

:((

Adsız dedi ki...

neresi tek paça

Yorum Gönder

Aşk Filmleri | Korku Filmleri | Aksiyon Filmleri | Komedi Filmleri | Macera Filmleri Dram Filmleri Tekpartizle.Net Sitemizde, Türkçe Filmler, Bedava Filmler Online Diziler, Tek Parça Dizi Ve Film Güncel Sinema Filmleri HD Divx Kalitesinde Direk Film İndirmeden Film İzlemek Mümkündür.
 
Tekpartizle.Net, 5651 sayılı yasaya göre tüm kurallara uyar ve ekle kaldır prensibini öne sürmektedir.Haklarının yendiğini düşünen Film sahipleri veya meslek birlikleri ulubatlim@gmail.com mail adresi ile doğrudan görüşmeye geçebilirler.