Lale Devri 102.Bölüm

Lale Devri dizisi 23 Şubat 2013 Cumartesi akşamı yayınlanan yeni bölümünde neler olacak? Lale Devri 102.Bölüm izle İkbal ve Şeref'le konuşan Toprak, Zümrüt'ün yaptıkları hakkında somut bir kanıt elde edene dek sessiz kalmaya karar verir. Toprak, büyük badireler atlatan Çınar Berk'in ilk yaş günü için kreşte büyük bir kutlama yapar. Çınar Berk'i Yeşim'in mezarına götüren Toprak, duygulu anlar yaşar. Ancak mezarlıktaki çiçekler kafasını karıştıracaktır. Tibet yüzünden gerilen Çınar ve Necip'in arası bozulmuştur ancak Yusuf'un anlattıklarıyla Reyhan'ı kurtarmak için birlikte harekete geçeceklerdir. Zümrüt'ün Haluk'la bağını çözmeye çalışan Toprak, Haluk'un evine gider, burada karşılaştığı gerçekler onu şok edecektir.

Bu Filmi Facebook'da Paylaş
Günün Fırsatı
0 Yorum var.:

Yorum Gönder

Aşk Filmleri | Korku Filmleri | Aksiyon Filmleri | Komedi Filmleri | Macera Filmleri Dram Filmleri Tekpartizle.Net Sitemizde, Türkçe Filmler, Bedava Filmler Online Diziler, Tek Parça Dizi Ve Film Güncel Sinema Filmleri HD Divx Kalitesinde Direk Film İndirmeden Film İzlemek Mümkündür.
 
Tekpartizle.Net, 5651 sayılı yasaya göre tüm kurallara uyar ve ekle kaldır prensibini öne sürmektedir.Haklarının yendiğini düşünen Film sahipleri veya meslek birlikleri ulubatlim@gmail.com mail adresi ile doğrudan görüşmeye geçebilirler.