Online Film izle

2013 yılının ilk  filmlerinden birini sitemize eklemiş bulunuyor film 2012 yapımı bir aksiyon macera filmidir. Filmin ismini soracak olursanız Vur ve Kaç Türkçe Altyazılı izle olarak sitemize eklenmiştir. Filmin henüz dvdsi çıkmadığından türkçe dublaj izle me seçeneğini ekleyemiyoruz çıkar çıkmaz sitemizde yerini alacaktır. Filmin yönetmen koltuğunda Dax Shepard ismini görüyoruz oyuncu kadrosuna baktığımızda ise Bradley Cooper, Joy Bryant, Kristen Bell, Kristin Chenoweth ve Michael Rosenbaum kadroyu tamamlıyor. Hit and Run Full HD izle

Bu Filmi Facebook'da Paylaş
Günün Fırsatı
0 Yorum var.:

Yorum Gönder

Aşk Filmleri | Korku Filmleri | Aksiyon Filmleri | Komedi Filmleri | Macera Filmleri Dram Filmleri Tekpartizle.Net Sitemizde, Türkçe Filmler, Bedava Filmler Online Diziler, Tek Parça Dizi Ve Film Güncel Sinema Filmleri HD Divx Kalitesinde Direk Film İndirmeden Film İzlemek Mümkündür.
 
Tekpartizle.Net, 5651 sayılı yasaya göre tüm kurallara uyar ve ekle kaldır prensibini öne sürmektedir.Haklarının yendiğini düşünen Film sahipleri veya meslek birlikleri ulubatlim@gmail.com mail adresi ile doğrudan görüşmeye geçebilirler.