Kafa Avcıları Türkçe Tek Part izle























Konusu: Norveç’in en başarılı beyin avcısı olan Roger kendi olanaklarının ötesinde lüks bir hayat yaşamaktadır ve bunu devam ettirebilmek için ikinci bir iş olarak sanat eseri hırsızlığı yapmaktadır. Bir galeri açılışında tanıştığı eski bir paralı asker olan Clas’ın nadide bulunan, değerli bir tabloya sahip olduğunu öğrendiğinde tabloyu ele geçirmek için herşeyini riske eder. Hazırladığı müthiş bir planla birlikte tabloya sahip olan yetenekli adam, peşine düşen deneyimli askerden kaçıp saklanmaya çalışacaktır.
IMDB Puanı: 7.5
Yapım: 2011 – Norveç
Tür: Aksiyon, Gerilim, Suç
Süre: 102 dakika
Yönetmen: Morten Tyldum
Oyuncular:
Aksel Hennie, Nikolaj Coster-waldau, Julie Ølgaard, Synnøve Macody Lund, Daniel Bratterud, Eivind Sander, Gunnar Skramstad Johnsen, Mats Mogeland, Joachim Rafaelsen, Kyrre Haugen Sydness, Reidar Sørensen
Görüntü Y.: John Andreas Andersen
Senaryo: Jo Nesbø
FRAGMAN

kafa avcıları filmini online izle filmi tek part izle HD full izle türkçe dublaj

GÜNÜN FIRSATI


Tek Parça İzleme Seçenekleri

Putlocker den izlemek için tıklayın

GorillaVid ten izlemek için tıklayın

Nowvideo dan izlemek için tıklayın

Nosvideo dan izlemek için tıklayın

Vimple den izlemek için tıklayın

Modovideo dan izlemek için tıklayın

Vidxden izlemek için tıklayın

Divxbase den izlemek için tıklayın

Bu Filmi Facebook'da Paylaş
Günün Fırsatı
0 Yorum var.:

Yorum Gönder

Aşk Filmleri | Korku Filmleri | Aksiyon Filmleri | Komedi Filmleri | Macera Filmleri Dram Filmleri Tekpartizle.Net Sitemizde, Türkçe Filmler, Bedava Filmler Online Diziler, Tek Parça Dizi Ve Film Güncel Sinema Filmleri HD Divx Kalitesinde Direk Film İndirmeden Film İzlemek Mümkündür.
 
Tekpartizle.Net, 5651 sayılı yasaya göre tüm kurallara uyar ve ekle kaldır prensibini öne sürmektedir.Haklarının yendiğini düşünen Film sahipleri veya meslek birlikleri ulubatlim@gmail.com mail adresi ile doğrudan görüşmeye geçebilirler.