Salmon Fishing in the Yemen Tek Part izle























"Salmon Fishing in the Yemen filmini izle"
IMDB Puanı 6.9/10
Yapım:2011 - İngiltere
Tür:Dram
Yönetmen:Lasse Hallström
Görüntü Yönetmeni:Terry Stacey
Senaryo:Simon Beaufoy
Senaryo (Kitap):Paul Torday
Yapımcı:Paul Webster, Zakaria Alaoui
Süre:107 dk.
Oyuncular
Emily Blunt, Ewan McGregor, Kristin Scott Thomas, Onlineizleyin.blogspot.com, Steven Blake, Waleed Akhtar, Simone Liebman, Pippa Andre, Dixie Arnold, Hamish Gray, Catherine Steadman, Amr Waked, Tom Mison, Conleth Hill
Filmin Konusu
Fred Jones mükemmel bir balıkçıdır. Balık konusunda uzmanlaşmış ve bir çok balık türü hakkında bilgiye sahiptir. Uzun zamandır balıkçılıkla ilgili aklında bir takım düşünceler dolanmakta ve bunu gerçeğe dönüştürmek için yolculuğa çıkar. Yemen çöllerine yapacağı bu yolculuk hem eğlenceli hem de Harriet ile romantik bir hale dönüşecektir.
İki ünlü oyuncunun başrolde yer aldığı ve Paul Torday’ın aynı adlı kitabından beyazperdeye aktarılan film, kısa bir hikayeyi işliyor...iyi seyirler diliyoruz..


Bu İZLEME SEÇENİĞİMİZ en sorunsuz olanıdır arkadaşlar. "Close Ad and Watch as Free User" yazısına basınız ardından açılan sayfayı kapatıp “Start Video Now” yazısına bastıktan sonra film başlayacaktır kesintisiz, problemsiz HD kalitesiyle izleyebilirsiniz. Keyifli seyirler.. Tekpartizle.Net

Yemende Somon Avı Filmini Online izle filmi tek part izle HD full izle 2005 türkçe dublaj

GÜNÜN FIRSATI

Bu Filmi Facebook'da Paylaş
Günün Fırsatı
0 Yorum var.:

Yorum Gönder

Aşk Filmleri | Korku Filmleri | Aksiyon Filmleri | Komedi Filmleri | Macera Filmleri Dram Filmleri Tekpartizle.Net Sitemizde, Türkçe Filmler, Bedava Filmler Online Diziler, Tek Parça Dizi Ve Film Güncel Sinema Filmleri HD Divx Kalitesinde Direk Film İndirmeden Film İzlemek Mümkündür.
 
Tekpartizle.Net, 5651 sayılı yasaya göre tüm kurallara uyar ve ekle kaldır prensibini öne sürmektedir.Haklarının yendiğini düşünen Film sahipleri veya meslek birlikleri ulubatlim@gmail.com mail adresi ile doğrudan görüşmeye geçebilirler.