Yenilmezler Filmi Türkçe Tek Part izle























Filmin Başlığı:Yenilmezler Türkçe Dublaj izle
Filmin Bilgisi:Nick Fury S.H.I.E.L.D’ın başkanıdır. Burası uluslararası barışı korumak için kurulmuş bir ajanstır. Ajans Marvel süper kahramanlarını barındırır; Demir adam,Hulk,Kaptan Amerika,Thor,Şahin göz ve kara dul..Thor’un kardeşi Lokinin dünyay gelip ulusal güvenligi tehdit etmesi üzerine kahramanlarımız yine el ele vererek müthiş bir mücadeleyle bizlere görsel bir şölen sunacaktırlar..Maceraya hazır olun..
Filmi Ekleyen:Fenomen
imdb puanı:8,7 (184,749 OY)
sinemalar.com puanı:9,0
Filmin Türü:Bilim Kurgu, Aksiyon, Macera
Filmin Çekildiği Ülke:Amerika
Filmin Yapım Yılı:2012
Filmin Yönetmeni:Joss Whedon
Filmdeki Oyuncular::Scarlett Johansson, Robert Downey Jr., Samuel L. Jackson, Chris Evans, Gwyneth Paltrow, Mark Ruffalo, Cobie Smulders, Paul Bettany, Jeremy Renner, Chris Hemsworth, Walter Perez, Jenny Agutter, Clark Gregg, Evan Kole, Paul Lacovara, Donna Evans, Tom Hiddleston,
Yapımcı:Stan Lee, Jon Favreau, Avi Arad, Louis D’Esposito, Kevin Feige, Alan Fine, Alicia Gelernt,
Senaryo::Zak Penn
Görüntü Yönetmeni:Seamus McGarvey,
Gösterim Tarihi:4 Mayıs 2012 Türkiye
Filmin Süresi:2 saat 23 dakika
Film hakkında ilginç bilgiler:
Filmin hasılatı ve bütçesi:Filmin bütçesi $220,000,000

yenilmezler filmi izle

FRAGMAN


Bu İZLEME SEÇENİĞİMİZ en sorunsuz olanıdır arkadaşlar. "Close Ad and Watch as Free User" yazısına basınız ardından açılan sayfayı kapatıp “Start Video Now” yazısına bastıktan sonra film başlayacaktır kesintisiz, problemsiz HD kalitesiyle izleyebilirsiniz. Keyifli seyirler.. Tekpartizle.Net

Yemende Somon Avı Filmini Online izle filmi tek part izle HD full izle 2005 türkçe dublaj

GÜNÜN FIRSATI

Bu Filmi Facebook'da Paylaş
Günün Fırsatı
3 Yorum var.:

Unknown dedi ki...

Merhaba DNS değiştirdim, hatta proxy ile denedim, farklı tarayıcılardan denedim, hatta sanal makinede formatlama yapıp denedim, güvenli filtre falanda kullanmıyorum.. Ama izeleyemiyorum.. Başka ne yapayım, akıl verebilecek kimse var mı?

Adsız dedi ki...

hani tek parttı! ayıp

Adsız dedi ki...

inanmayin abi ya hic bi site tek partli film wermez

Yorum Gönder

Aşk Filmleri | Korku Filmleri | Aksiyon Filmleri | Komedi Filmleri | Macera Filmleri Dram Filmleri Tekpartizle.Net Sitemizde, Türkçe Filmler, Bedava Filmler Online Diziler, Tek Parça Dizi Ve Film Güncel Sinema Filmleri HD Divx Kalitesinde Direk Film İndirmeden Film İzlemek Mümkündür.
 
Tekpartizle.Net, 5651 sayılı yasaya göre tüm kurallara uyar ve ekle kaldır prensibini öne sürmektedir.Haklarının yendiğini düşünen Film sahipleri veya meslek birlikleri ulubatlim@gmail.com mail adresi ile doğrudan görüşmeye geçebilirler.