Düşler Bahçesi Türkçe Tek Part izle























Filmin Başlığı:Düşler Bahçesi Türkçe Dublaj izle
Filmin Bilgisi:Düşler bahçesi filminde Benjamin çok sevdigi karısını kaybeder. Hayata yeniden başlaması kolay olmayacaktır. Başlangıç olarak hayvanat bahçesi olan kocaman bir ev alır. Kızı bu duruma çok sevinir ancak oglu aynı tepkiyi vermez. Hayvanat bahçesi için tam gaz yenileme geliştirme çalışmalarına başlarlar. Fakat masraflar oldukça yüklü gelmeye başlar. Dolayısıyle de hayvanat bahçesinin yeniden halka açılması için çalışmalara başlarlar..
Filmi Ekleyen:Ulubatlı
imdb puanı:7,2 (21,004 OY)
sinemalar.com puanı:8,0
Filmin Türü:Aile,Dram
Filmin Çekildiği Ülke:Amerika
Filmin Yapım Yılı:2011
Filmin Yönetmeni:Cameron Crowe,
Filmdeki Oyuncular:Scarlett Johansson, Matt Damon, Elle Fanning, Colin Ford, Angus Macfadyen, Thomas Haden Church, Patrick Fugit, Nicole Andrews, John Michael Higgins, Maggie Elizabeth Jones, Erick Chavarria, Lily Rains, J.b. Smoov
Yapımcı:Marc Gordon, John Fox, Julie Yorn
Senaryo:Cameron Crowe, Aline Brosh McKenna,
Görüntü Yönetmeni:Rodrigo Prieto
Gösterim Tarihi:20 Ocak 2012 Türkiye
Filmin Süresi:2 saat
Film hakkında ilginç bilgiler:
Filmin hasılatı ve bütçesi:Film Amerikada gösterime girdigi ilk hafta $9,450,000 hasılat elde etmiştir.

FRAGMAN




PARTLI SİSTEM

PART 1




P 2




P 3



P 4




Bu Filmi Facebook'da Paylaş
Günün Fırsatı
0 Yorum var.:

Yorum Gönder

Aşk Filmleri | Korku Filmleri | Aksiyon Filmleri | Komedi Filmleri | Macera Filmleri Dram Filmleri Tekpartizle.Net Sitemizde, Türkçe Filmler, Bedava Filmler Online Diziler, Tek Parça Dizi Ve Film Güncel Sinema Filmleri HD Divx Kalitesinde Direk Film İndirmeden Film İzlemek Mümkündür.
 
Tekpartizle.Net, 5651 sayılı yasaya göre tüm kurallara uyar ve ekle kaldır prensibini öne sürmektedir.Haklarının yendiğini düşünen Film sahipleri veya meslek birlikleri ulubatlim@gmail.com mail adresi ile doğrudan görüşmeye geçebilirler.