Zenginlik Düşü – Cut Off Filmi (Türkçe) Tek Part izle


Ekleyen:Fenomen
Yapım:2006 ~ ABD
Tür:Aksiyon, Dram
Yönetmen:Gino Cabanas, Dick Fisher
Oyuncular:Malcolm McDowell, Faye Dunaway, Thomas Ian Nicholas, Anne Archer, Amanda Brooks, Elizabeth Arnold, Gwendolyn Edwards, Kurupt , Lynette Fame, Marlene Forte, Matthew H. Fisher, Mike Grief, Richard Edson, Santiago Craig, Warren Durso
Senaryo:Brian Mazo, Myer Grovic
Süre:1 saat 25 dk
Film hakkında kısa bilgi: Zengin babasının kendisine verdigi parayı kesmesi üzerine, genç bir kadın erkek arkadaşını soygun yapmaya ikna eder… İşler pek bekledikleri gibi gelişmez ve polisler tarafından da takip edilmeye başlarlar..


TEK PARÇA

Dikkat ! Bu alternatiften filmi izlemeniz için Mozilla Firefox yada Google Chrome tarayıcılarını kullanmanız gerekmektedir.Lütfen bekleyin siyah player ekrana gelecektir.



Partlı Sistem

Bu Filmi Facebook'da Paylaş
Günün Fırsatı
0 Yorum var.:

Yorum Gönder

Aşk Filmleri | Korku Filmleri | Aksiyon Filmleri | Komedi Filmleri | Macera Filmleri Dram Filmleri Tekpartizle.Net Sitemizde, Türkçe Filmler, Bedava Filmler Online Diziler, Tek Parça Dizi Ve Film Güncel Sinema Filmleri HD Divx Kalitesinde Direk Film İndirmeden Film İzlemek Mümkündür.
 
Tekpartizle.Net, 5651 sayılı yasaya göre tüm kurallara uyar ve ekle kaldır prensibini öne sürmektedir.Haklarının yendiğini düşünen Film sahipleri veya meslek birlikleri ulubatlim@gmail.com mail adresi ile doğrudan görüşmeye geçebilirler.