Vur Emri (Türkçe) Tek Parça izle


Ekleyen:OceanGirL
IMDB:6,0
Yapım:2007 ~ ABD, İngiltere
Tür:Dram, Gerilim, Suç
Yönetmen:Jag Mundhra
Oyuncular:Brian Cox, Greta Scacchi, Tolga Safer, Naseeruddin Shah, Laila Rouass, Chris Wilson, Gulshan Grover, Om Puri, Sadie Frost, Arrun Harker, Avtar Kaul, Clifford Samuel, Cloudia Swann, India Wadsworth, Jamie Doyle, Jayson Whiteley, John Warman, Mikaal Zulfikar, Ralph Ineson, Robert Lowe, Stephen Greif, Taru Devani
Senaryo:Carl Austin, Jag Mundhra, Pervaiz Alam
Yapımcı:Aron Govil
Görüntü Yönetmeni:Madhu Ambat
Film hakkında kısa bilgi:Film Müslüman bir polis memurunun trajik hikayesini konu alıyor. Tariq Ali, Scotland Yard’da çalışan bir polis memurudur ve 7 Temmuz günü Londra’ya yapılmış bir bombalı saldırının faillerini bulmakla görevlendirilir. Fakat sıradan bir Müslüman’ın yanlış ihbar üzerine Scotland Yard tarafından boş yere öldürülmesiyle işler daha da zor bir hal alır.
Ayrıca uzun yıllardır başarıyla sürdürdüğü görevine rağmen, Müslüman olması nedeniyle patronun gözünde o da bir şüphelidir.

TEK PARÇA

Dikkat ! Bu alternatiften filmi izlemeniz için Mozilla Firefox yada Google Chrome tarayıcılarını kullanmanız gerekmektedir.Lütfen bekleyin siyah player ekrana gelecektir.

Partlı Sistem






Bu Filmi Facebook'da Paylaş
Günün Fırsatı
0 Yorum var.:

Yorum Gönder

Aşk Filmleri | Korku Filmleri | Aksiyon Filmleri | Komedi Filmleri | Macera Filmleri Dram Filmleri Tekpartizle.Net Sitemizde, Türkçe Filmler, Bedava Filmler Online Diziler, Tek Parça Dizi Ve Film Güncel Sinema Filmleri HD Divx Kalitesinde Direk Film İndirmeden Film İzlemek Mümkündür.
 
Tekpartizle.Net, 5651 sayılı yasaya göre tüm kurallara uyar ve ekle kaldır prensibini öne sürmektedir.Haklarının yendiğini düşünen Film sahipleri veya meslek birlikleri ulubatlim@gmail.com mail adresi ile doğrudan görüşmeye geçebilirler.