Uzun Boylu Esmer Adam 2010 - (Altyazılı) Tek Parça İzle


Ekleyen:Fenomen
IMDB Puanı: 6.7/10
Yönetmen: Woody Allen
Tür: Komedi - Romantik
Ülke: USA, Spain
Puan: 6.8/10 (1,886 oy)
Süre: 98 Dk.
Oyuncular (ilk 5): Gemma Jones, Pauline Collins, Anthony Hopkins, Rupert Frazer, Kelly Harrison, Naomi Watts, Josh Brolin, Freida Pinto, Eleanor Gecks, Antonio Banderas
Film hakkında kısa bilgi: Bir Woody Allen filmi olan You Will Meet A Tall Dark Stranger filminde,Allen ihtiraslarıyla, tutkularıyla, zaaflarıyla, endişeleriyle bir grup insanın, tehlikeli olabilecek sıkıntılarının öyküsünü anlatıyor;Sally’nin annesi (Gamma Jones) 40 yıllık kocası tarafından terkedilince mutluluğa yaşıtı bir sahafta
arar.
Sanat galerisinde çalışan Saly patronu Greg’e (Antonio Banderas) aşkını açamamanın sıkıntısını yaşar. Babası (Anthony Hopkins), kendini daha genç hissetmek için hediyeye boğduğu genç bir fahişeyle ikinci evliliğini yapar, kaçınılmaz olarak boynuzlandığına tanık olur. Roy karşı pencere komşusu Dia’ya (Freida Pinto) aşık olur, karşılık bulunca da karısını terkeder.
TEK PARÇA

Dikkat ! Bu alternatiften filmi izlemeniz için Mozilla Firefox yada Google Chrome tarayıcılarını kullanmanız gerekmektedir.Lütfen bekleyin siyah player ekrana gelecektir.
Alternatif-2 Movshare



Alternatif-3 Partlı Sistem

………………
………………
………………
………………
………………

Bu Filmi Facebook'da Paylaş
Günün Fırsatı
0 Yorum var.:

Yorum Gönder

Aşk Filmleri | Korku Filmleri | Aksiyon Filmleri | Komedi Filmleri | Macera Filmleri Dram Filmleri Tekpartizle.Net Sitemizde, Türkçe Filmler, Bedava Filmler Online Diziler, Tek Parça Dizi Ve Film Güncel Sinema Filmleri HD Divx Kalitesinde Direk Film İndirmeden Film İzlemek Mümkündür.
 
Tekpartizle.Net, 5651 sayılı yasaya göre tüm kurallara uyar ve ekle kaldır prensibini öne sürmektedir.Haklarının yendiğini düşünen Film sahipleri veya meslek birlikleri ulubatlim@gmail.com mail adresi ile doğrudan görüşmeye geçebilirler.