Loup – Kurt Filmi (Türkçe) Tek Parça İzle


Ekleyen:Fenomen
Yönetmen : Nicolas Vanier
Oyuncular : Nicolas Brioudes, Pom Klementieff, Min Man Ma, Vantha Talisman
Tür : Dram
Yapım : 2009
Film hakkında kısa bilgi:16 yaşındaki Sergei (Nicolas Brioudes), ren geyiği yetiştiren Batagi kabilesinin liderinin oğludur. Sürünün otlamak için Sibirya dağlarına götürüldüğü zorlu yolculuğa ilk defa katılır. Ren geyikleri kabilenin sadece geçim kaynağı değil aynı zamanda gurur ve mutluluk sembolüdür. Ve sürüyü her şeyden korumak Sergei’nin öncelikli vazifesidir. Özellikle de hayranlık duyduğu kurda karşı…Bakalım bu yolculukta onu daha neler beklemektedir..


TEK PARÇA

Dikkat ! Bu alternatiften filmi izlemeniz için Mozilla Firefox yada Google Chrome tarayıcılarını kullanmanız gerekmektedir.Lütfen bekleyin siyah player ekrana gelecektir.


Partlı Sistem

.
.
.
.

.
.

Bu Filmi Facebook'da Paylaş
Günün Fırsatı
1 Yorum var.:

Adsız dedi ki...

İzlenir fena değil

Yorum Gönder

Aşk Filmleri | Korku Filmleri | Aksiyon Filmleri | Komedi Filmleri | Macera Filmleri Dram Filmleri Tekpartizle.Net Sitemizde, Türkçe Filmler, Bedava Filmler Online Diziler, Tek Parça Dizi Ve Film Güncel Sinema Filmleri HD Divx Kalitesinde Direk Film İndirmeden Film İzlemek Mümkündür.
 
Tekpartizle.Net, 5651 sayılı yasaya göre tüm kurallara uyar ve ekle kaldır prensibini öne sürmektedir.Haklarının yendiğini düşünen Film sahipleri veya meslek birlikleri ulubatlim@gmail.com mail adresi ile doğrudan görüşmeye geçebilirler.