Kediler ve Köpekler 2 (Türkçe) Tek Part İzle


Ekleyen : Fenomen
Yönetmen : Brad Peyton
Senaryo : Ron J. Friedman, Steve Bencich
Müzik : Christopher Lennertz
Görüntü yönetmeni : Steven Poster
Tür : Animasyon,Komedi
Yapım : ABD 2010 (Renkli)
Kısa Bilgi:Canine ve feline türkleri arasında süregelen anlaşmazlık ve savaş ilk defa durma noktasına gelmek durumunda kalmıştır. Çünkü casus örgütü Miyavlar’ın eski elit ajanı Kitty Galore karanlık tarafa geçmiştir. Çalıştırmayı planladığı şeytani bir aygıt sayesinde 48 saat içine hem köpek düşmanlarını dize getirip hem de eski kedi yoldaşlarını alaşağı ederek, dünyayı kendi tırmalama direği yapmayı hedeflemektedir.
Bu durum sonucunda bu iki tür savaş tarihinde ilk kez sıradışı bir ittifak kurup birlikte hareket etmeye mecbur kalırlar.

TEK PARÇA

Dikkat ! Bu alternatiften filmi izlemeniz için Mozilla Firefox yada Google Chrome tarayıcılarını kullanmanız gerekmektedir.Lütfen bekleyin siyah player ekrana gelecektir.


Partlı Sistem








Bu Filmi Facebook'da Paylaş
Günün Fırsatı
0 Yorum var.:

Yorum Gönder

Aşk Filmleri | Korku Filmleri | Aksiyon Filmleri | Komedi Filmleri | Macera Filmleri Dram Filmleri Tekpartizle.Net Sitemizde, Türkçe Filmler, Bedava Filmler Online Diziler, Tek Parça Dizi Ve Film Güncel Sinema Filmleri HD Divx Kalitesinde Direk Film İndirmeden Film İzlemek Mümkündür.
 
Tekpartizle.Net, 5651 sayılı yasaya göre tüm kurallara uyar ve ekle kaldır prensibini öne sürmektedir.Haklarının yendiğini düşünen Film sahipleri veya meslek birlikleri ulubatlim@gmail.com mail adresi ile doğrudan görüşmeye geçebilirler.