En Büyük Korku – The Sum of All Fears (Türkçe Dublaj) Tek Part İzle

http://static.ideefixe.com/images/271/271207_2.jpg
Ekleyen:Fenomen
Sinemalar.com Puanı:5.9/10
IMDB Puanı:6.3/10
Yapım:2002 ~ ABD, Almanya
Tür:Aksiyon, Dram, Gerilim, Politik
Yönetmen:Phil Alden Robinson
Oyuncular:Morgan Freeman, Ben Affleck, Liev Schreiber, Bridget Moynahan, James Cromwell, Ciaran Hinds, Bruce McGill, Philip Baker Hall, Alan Bates, Constantine Gregory, Mariusz Sibiga, Richard Cohee, Yevgeni Lazarev
Senaryo:Paul Attanasio, Daniel Pyne
Senaryo (Kitap):Tom Clancy
Yapımcı:Tom Clancy, Stratton Leopold
Görüntü Yönetmeni:John Lindley
Müzik:Jerry Goldsmith
Süre:2 saat 4 dk
Gösterim Tarihi: 16 Ağustos 2002 (Türkiye)
Film hakkında kısa bilgi:Jack Ryan (Ben Affleck), CIA uzmanı olarak, üçüncü dünya savaşını çıkartmaya çalışan ve ellerinde bir nükleer bomba bulunan teröristleri engellemeye çalışmaktadır. Teröristlerin amacı, bombayı patlatmak ve bunu Rusların yaptığı izlenimi bırakarak Amerika’nın karşılık vermesini sağlamaktır.

TEK PARÇA

Dikkat ! Bu alternatiften filmi izlemeniz için Mozilla Firefox yada Google Chrome tarayıcılarını kullanmanız gerekmektedir.Lütfen bekleyin siyah player ekrana gelecektir.


Alternatif-2 Tek Part Movshare


Partlı Sistem

…..

…..

…..

…..

…..

…..

Bu Filmi Facebook'da Paylaş
Günün Fırsatı
0 Yorum var.:

Yorum Gönder

Aşk Filmleri | Korku Filmleri | Aksiyon Filmleri | Komedi Filmleri | Macera Filmleri Dram Filmleri Tekpartizle.Net Sitemizde, Türkçe Filmler, Bedava Filmler Online Diziler, Tek Parça Dizi Ve Film Güncel Sinema Filmleri HD Divx Kalitesinde Direk Film İndirmeden Film İzlemek Mümkündür.
 
Tekpartizle.Net, 5651 sayılı yasaya göre tüm kurallara uyar ve ekle kaldır prensibini öne sürmektedir.Haklarının yendiğini düşünen Film sahipleri veya meslek birlikleri ulubatlim@gmail.com mail adresi ile doğrudan görüşmeye geçebilirler.