Cesaretin var mı Aşka ? – Filmi (Türkçe Dublaj) Tek Part İzle


Ekleyen:Fenomen
IMDB Puanı:7.6/10
Yapım:2003 ~ Belçika, Fransa
Tür:Dram, Komedi, Romantik
Yönetmen:Yann Samuell
Oyuncular:Marion Cotillard, Guillaume Canet, Thibault Verhaeghe, Joséphine Lebas-joly, Gilles Lellouche, Julia Faure, Élodie Navarre, Emmanuelle Grönvold, Frederic Geerts, Gérard Watkins, Jean Michel Flagothier, Laetizia Venezia, Luc Brumagne, Manuela Sanchez, Nathalie Nattier, Philippe Drecq, Robert Willar, Stephane Auberghen
Senaryo:Yann Samuell, Jacky Cukier
Yapımcı:Christophe Rossignon, Ève Machuel
Görüntü Yönetmeni:Antoine Roch
Müzik:Philippe Rombi
Süre:1 saat 33 dk
Gösterim Tarihi: 26 Mart 2004 (Türkiye)
Film hakkında kısa bilgi:Annesi kanser ve ölmek üzere olan Julien ve göçmenliğin zorluğu ile başa çıkmaya çalışan Sophie arasında özel bir bağ vardır. Bu bağ oynadıkları cesaret oyunu sayesinde güçlenmektedir. Oyun icabı her biri sırasıyla, diğerine cesaret gerektiren, sınava sütyenle gitmek, okulun en sert çocuğunu tokatlamak gibi, zorlu görevler vermektedir.
Zamanla hayatın zorlukları da bu oyunun bir parçası haline gelmektedir. Bu oyun iki arkadaş arasında büyük bir aşkı alevlendirirken aynı şekilde birbirlerine kavuşmalarınada engel olmaktadır
TEK PARÇA

Dikkat ! Bu alternatiften filmi izlemeniz için Mozilla Firefox yada Google Chrome tarayıcılarını kullanmanız gerekmektedir.Lütfen bekleyin siyah player ekrana gelecektir.


Partlı Sistem

…..

…..

…..


…..

…..

…..

Bu Filmi Facebook'da Paylaş
Günün Fırsatı
0 Yorum var.:

Yorum Gönder

Aşk Filmleri | Korku Filmleri | Aksiyon Filmleri | Komedi Filmleri | Macera Filmleri Dram Filmleri Tekpartizle.Net Sitemizde, Türkçe Filmler, Bedava Filmler Online Diziler, Tek Parça Dizi Ve Film Güncel Sinema Filmleri HD Divx Kalitesinde Direk Film İndirmeden Film İzlemek Mümkündür.
 
Tekpartizle.Net, 5651 sayılı yasaya göre tüm kurallara uyar ve ekle kaldır prensibini öne sürmektedir.Haklarının yendiğini düşünen Film sahipleri veya meslek birlikleri ulubatlim@gmail.com mail adresi ile doğrudan görüşmeye geçebilirler.