Centilmen – The American 2010 Filmini Türkçe Dublaj Tek Part İzle


Ekleyen:Fenomen
IMDB:6,6
Sinemalar.com Puanı:6.4/10
Yapım:2010 ~ ABD
Tür:Dram,Gerilim, Korku, Suç
Yönetmen:Anton Corbijn
Oyuncular:George Clooney, Irina Björklund, Violante Placido, Bruce Altman, Paolo Bonacelli, Angelica Novak, Antonio Rampino, Filippo Timi, Giorgio Gobbi, Guido Palliggiano, ılaria Cramerotti, Johan Leysen, Lars Hjelm, Samuli Vauramo, Silvana Bosi, Thekla Reuten
Senaryo:Rowan Joffe
Senaryo (Kitap):Martin Booth
Yapımcı:George Clooney, Grant Heslov, Anne Carey
Görüntü Yönetmeni:Martin Ruhe
Müzik:Herbert Grönemeyer
Süre:1 saat 48 dk
Gösterim Tarihi: 10 Eylül 2010 (Türkiye)
Film hakkında kısacık bir bilgi: Bir suikastçi son görevinde Italya’ya saklanır bakalım orda kendisini neler beklemektedir…

TEK PARÇA

Dikkat ! Bu alternatiften filmi izlemeniz için Mozilla Firefox yada Google Chrome tarayıcılarını kullanmanız gerekmektedir.Lütfen bekleyin siyah player ekrana gelecektir.


Alternatif-2 Tek Part Movshare


Partlı Sistem

Bu Filmi Facebook'da Paylaş
Günün Fırsatı
0 Yorum var.:

Yorum Gönder

Aşk Filmleri | Korku Filmleri | Aksiyon Filmleri | Komedi Filmleri | Macera Filmleri Dram Filmleri Tekpartizle.Net Sitemizde, Türkçe Filmler, Bedava Filmler Online Diziler, Tek Parça Dizi Ve Film Güncel Sinema Filmleri HD Divx Kalitesinde Direk Film İndirmeden Film İzlemek Mümkündür.
 
Tekpartizle.Net, 5651 sayılı yasaya göre tüm kurallara uyar ve ekle kaldır prensibini öne sürmektedir.Haklarının yendiğini düşünen Film sahipleri veya meslek birlikleri ulubatlim@gmail.com mail adresi ile doğrudan görüşmeye geçebilirler.