Büyük Düşüş – Once Fallen ( Türkçe) Tek Part İzle


Ekleyen:Fenomen
Yönetmen Ash Adams
Oyuncular Brian Presley, Ed Harris, Taraji P. Henson, Amy Madigan
Tür Suç, Dram
Yapım 2010
Film hakkında kısa bilgi: Gidebilmenin en zor kısmı hoşçakal diyebilmekte…
Chance (Brian Presley) hapisten çıktıktan sonra evine geri döner. Geçmişini geride bırakıp yeni bir hayat kurmayı planlamaktadır. İlk önce babası Liam (Ed Harris) ile arasını düzeltmek niyetindedir. Liam da tutukludur ve cinayet suçundan müebbet hapis cezası almıştır.Pearl (Taraji P. Henson) ile yeni bir ilişkiye başlayan Chance’in başı, en yakın arkadaşının mafyaya borcu nedeniyle derde girer. Kendisinin ve babasının suç dolu geçmişinden kurtulmak, genç adam için hiç de kolay görünmemektedir…


TEK PARÇA

Dikkat ! Bu alternatiften filmi izlemeniz için Mozilla Firefox yada Google Chrome tarayıcılarını kullanmanız gerekmektedir.Lütfen bekleyin siyah player ekrana gelecektir.


Alternatif-2 Movshare


Alternatif-3 Partlı Sistem

.
.
.

.
.

Bu Filmi Facebook'da Paylaş
Günün Fırsatı
1 Yorum var.:

Adsız dedi ki...

Tavsiye Ederim Fena Değildi

Yorum Gönder

Aşk Filmleri | Korku Filmleri | Aksiyon Filmleri | Komedi Filmleri | Macera Filmleri Dram Filmleri Tekpartizle.Net Sitemizde, Türkçe Filmler, Bedava Filmler Online Diziler, Tek Parça Dizi Ve Film Güncel Sinema Filmleri HD Divx Kalitesinde Direk Film İndirmeden Film İzlemek Mümkündür.
 
Tekpartizle.Net, 5651 sayılı yasaya göre tüm kurallara uyar ve ekle kaldır prensibini öne sürmektedir.Haklarının yendiğini düşünen Film sahipleri veya meslek birlikleri ulubatlim@gmail.com mail adresi ile doğrudan görüşmeye geçebilirler.