Benim Adim Sam – I Am Sam Filmi (Türkçe) Tek Part izle


Ekleyen:Fenomen
Sinemalar.com Puanı:7.1/10
IMDB Puanı:7.4/10
Yapım:2001 ~ ABD
Tür:Dram
Yönetmen:Jessie Nelson
Oyuncular:Dakota Fanning, Sean Penn, Michelle Pfeiffer, Elle Fanning, Doug Hutchison, Dianne Wiest, Laura Dern, Richard Schiff, Rosalind Chao, Ken Jenkins, Loretta Devine, Pamela Dunlap, Stanley Desantis, Brad Silverman, Brent Spiner, David Nathan Schwartz, Joseph Rosenberg, Mason Lucero, Wendy Phillips
Senaryo:Jessie Nelson, Kristine Johnson
Yapımcı:Edward Zwick, Jessie Nelson, Marshall Herskovitz, Richard Solomon
Görüntü Yönetmeni:Elliot Davis
Müzik:John Powell
Süre:2 saat 12 dk
Gösterim Tarihi: 12 Temmuz 2002 (Türkiye)
Ödülleri: 1 kez Oscar’a Aday Gösterildi. 1 adet başka ödül kazandı ve 1 tanesi için aday gösterildi.
Film hakkında kısa bilgi:Zeka özürlü bir adamın 7 yaşındaki kızının velayetini almak için verdiği mücadeleyi anlatan bu filmde Sean Penn soguk kalpli ve katı avukatına da sevgiyi ve aile değelerinin önemini öğretecektir..

TEK PARÇA

Dikkat ! Bu alternatiften filmi izlemeniz için Mozilla Firefox yada Google Chrome tarayıcılarını kullanmanız gerekmektedir.Lütfen bekleyin siyah player ekrana gelecektir.

Movshare Alternatif-2


Alternatif-3 Partlı Sistem







Bu Filmi Facebook'da Paylaş
Günün Fırsatı
0 Yorum var.:

Yorum Gönder

Aşk Filmleri | Korku Filmleri | Aksiyon Filmleri | Komedi Filmleri | Macera Filmleri Dram Filmleri Tekpartizle.Net Sitemizde, Türkçe Filmler, Bedava Filmler Online Diziler, Tek Parça Dizi Ve Film Güncel Sinema Filmleri HD Divx Kalitesinde Direk Film İndirmeden Film İzlemek Mümkündür.
 
Tekpartizle.Net, 5651 sayılı yasaya göre tüm kurallara uyar ve ekle kaldır prensibini öne sürmektedir.Haklarının yendiğini düşünen Film sahipleri veya meslek birlikleri ulubatlim@gmail.com mail adresi ile doğrudan görüşmeye geçebilirler.