Başlangıç – Inception Filmi (Türkçe) Tek Part İzle


Ekleyen : OceanGirL
En İyi 50 Film:10. sırada
Sinemalar.com Puanı:8.9/10
IMDB Puanı:9
Yapım:2010 ~ ABD, Fransa, İngiltere, Japonya
Tür:Aksiyon, Bilim Kurgu, Dram, Gerilim, Gizem, Suç
Yönetmen:Christopher Nolan
Oyuncular:Leonardo DiCaprio, Marion Cotillard, Ellen Page, Joseph Gordon-levitt, Michael Caine, Cillian Murphy, Ken Watanabe, Tom Hardy, Talulah Riley, Dileep Rao, Pete Postlethwaite, Lukas Haas, Claire Geare, Michael Gaston, Tom Berenger, Yuji Okumoto, Taylor Geare, Adam Cole, Alex Lombard
Senaryo:Christopher Nolan
Yapımcı:Christopher Nolan, Jordan Goldberg, Emma Thomas, Zakaria Alaoui
Görüntü Yönetmeni:Wally Pfister
Müzik:Hans Zimmer, David Julyan
Süre:2 saat 22 dk
Gösterim Tarihi: 30 Temmuz 2010 (Türkiye)
Film Hakkında Kısa Bilgi:Dom Cobb (Leonardo DiCaprio) çok yetenekli bir hırsızdır. Uzmanlık alanı, zihnin en savunmasız olduğu rüya görme anında, bilinçaltının derinliklerindeki değerli sırları çekip çıkarmak ve onları çalmaktır. Cobb’un bu ender mahareti, onu kurumsal casusluğun tehlikeli yeni dünyasında aranan bir oyuncu ve uluslararası bir kaçak yaparken elinde olan sevdiği herşeyi kaybetmesine sebep olmuştur.


TEK PARÇA

Dikkat ! Bu alternatiften filmi izlemeniz için Mozilla Firefox yada Google Chrome tarayıcılarını kullanmanız gerekmektedir.Lütfen bekleyin siyah player ekrana gelecektir.



Partlı Sistem


Bu Filmi Facebook'da Paylaş
Günün Fırsatı
5 Yorum var.:

Adsız dedi ki...

Muhteşem bi filmdi tek kelimeyle baş yapıt

Adsız dedi ki...

baş yapıt 2 kelime.

Adsız dedi ki...

hahahah :D arkadaş king ya .d üstteki bilmiodu zaten 2 kelime olduğunu. Einstein'sın heralde sen arkadaş.

Adsız dedi ki...

başyapıt

Adsız dedi ki...

güzel iş

Yorum Gönder

Aşk Filmleri | Korku Filmleri | Aksiyon Filmleri | Komedi Filmleri | Macera Filmleri Dram Filmleri Tekpartizle.Net Sitemizde, Türkçe Filmler, Bedava Filmler Online Diziler, Tek Parça Dizi Ve Film Güncel Sinema Filmleri HD Divx Kalitesinde Direk Film İndirmeden Film İzlemek Mümkündür.
 
Tekpartizle.Net, 5651 sayılı yasaya göre tüm kurallara uyar ve ekle kaldır prensibini öne sürmektedir.Haklarının yendiğini düşünen Film sahipleri veya meslek birlikleri ulubatlim@gmail.com mail adresi ile doğrudan görüşmeye geçebilirler.