Aslı Gibidir (Altyazili) Tek Part İzle


Ekleyen:Fenomen
IMDB:7,4
Filmin orjinal adı:Copie conforme
Yönetmen: Abbas Kiarostami
Tür: Dram
Ülke: France, Italy, Iran
Süre: 106 Dk.
Oyuncular (ilk 5): Juliette Binoche, William Shimell, Jean-Claude Carrière, Agathe Natanson, Gianna Giachetti, Adrian Moore, Angelo Barbagallo, Andrea Laurenzi, Filippo Trojano
Film hakkında kısa bilgi:Juliette Binoche un 2010 Cannes Film Festivalinde En İyi Kadın Oyuncu ödülünü aldıgı orjinal adı Copie conforme olan Certified Copy filminde; bir konferansa konuşmacı olarak katılan İngiliz bir yazar ve Fransa’dan gelen, sanat galerisi sahibi bir kadın arasındaki ilişki konu edilir..


TEK PARÇA

Dikkat ! Bu alternatiften filmi izlemeniz için Mozilla Firefox yada Google Chrome tarayıcılarını kullanmanız gerekmektedir.Lütfen bekleyin siyah player ekrana gelecektir.

Alternatif-2Partlı Sistem






Bu Filmi Facebook'da Paylaş
Günün Fırsatı
0 Yorum var.:

Yorum Gönder

Aşk Filmleri | Korku Filmleri | Aksiyon Filmleri | Komedi Filmleri | Macera Filmleri Dram Filmleri Tekpartizle.Net Sitemizde, Türkçe Filmler, Bedava Filmler Online Diziler, Tek Parça Dizi Ve Film Güncel Sinema Filmleri HD Divx Kalitesinde Direk Film İndirmeden Film İzlemek Mümkündür.
 
Tekpartizle.Net, 5651 sayılı yasaya göre tüm kurallara uyar ve ekle kaldır prensibini öne sürmektedir.Haklarının yendiğini düşünen Film sahipleri veya meslek birlikleri ulubatlim@gmail.com mail adresi ile doğrudan görüşmeye geçebilirler.