All Good Things 2010 Filmi (Altyazılı) Tek Part İzle


Ekleyen:Fenomen
IMDB:6,4
Sinemalar.com Puanı:5.9/10
Yapım:2010 ~ ABD
Tür:Dram, Gerilim, Gizem, Romantik
Yönetmen:Andrew Jarecki
Oyuncular:Kirsten Dunst, Ryan Gosling, Frank Langella, Kristen Wiig, Diane Venora, Zoe Lister Jones, Lily Rabe, Liz Stauber, Philip Baker Hall, Trini Alvarado, Ashlie Atkinson, David Margulies, John Doman, John Cullum, Nick Offerman
Senaryo:Marc Smerling, Marcus Hinchey
Yapımcı:Marc Smerling, Bruna Papandrea, Andrew Jarecki, Michael London
Görüntü Yönetmeni:Michael Seresin
Müzik:Rob Simonsen
Film hakkında kısa bilgi:New York tarihinin en kötü isim almış cinayet dosyasından esinlenilen bir aşk hikayesi ve cinayeti konu alır..

TEK PARÇA

Dikkat ! Bu alternatiften filmi izlemeniz için Mozilla Firefox yada Google Chrome tarayıcılarını kullanmanız gerekmektedir.Lütfen bekleyin siyah player ekrana gelecektir.

Alternatif-2 Movshare


Alternatif-3 Partlı Sistem


Bu Filmi Facebook'da Paylaş
Günün Fırsatı
0 Yorum var.:

Yorum Gönder

Aşk Filmleri | Korku Filmleri | Aksiyon Filmleri | Komedi Filmleri | Macera Filmleri Dram Filmleri Tekpartizle.Net Sitemizde, Türkçe Filmler, Bedava Filmler Online Diziler, Tek Parça Dizi Ve Film Güncel Sinema Filmleri HD Divx Kalitesinde Direk Film İndirmeden Film İzlemek Mümkündür.
 
Tekpartizle.Net, 5651 sayılı yasaya göre tüm kurallara uyar ve ekle kaldır prensibini öne sürmektedir.Haklarının yendiğini düşünen Film sahipleri veya meslek birlikleri ulubatlim@gmail.com mail adresi ile doğrudan görüşmeye geçebilirler.