Zombi Olmak – Wasting Away İzle (Türkçe Dublaj) izle




2007 ABD
Komedi,Korku
1 Saat 30 Dk

Matthew Kohnen
Matthew Davis, Colby French, Julianna Robinson,Allan Hagan

Askeri güçler yeni bir ilaç üzerinde çalışmaktadır. amaçları yenilmeyen askerler üretmektedir ancak ilaç yan etki yaratmaktadır. yeşil renkli zombilere dönüştürmektedir. kazara bir kasabadaki bowling salonunda bulunan timmy ve sindy ile mike, vanessa ‘da bu ilaca maruz kalınca yeşil renkli zombilere dönüşürler ancak kendileri bu durumun farkında olmadan jayatlarına devam etmektedirler.Keyfizle.com Olarak Değerli İzleyicilerimize İyi Seyirler ve Film Hakkındaki Görüşlerinizi Yorum Olarak Yazmanızı Rica Ederiz.


         TEK PART EN KISA ZAMANDA YAYINLANICAKTIR!...








Bu Filmi Facebook'da Paylaş
Günün Fırsatı
1 Yorum var.:

Adsız dedi ki...

Fena değil izlenir

Yorum Gönder

Aşk Filmleri | Korku Filmleri | Aksiyon Filmleri | Komedi Filmleri | Macera Filmleri Dram Filmleri Tekpartizle.Net Sitemizde, Türkçe Filmler, Bedava Filmler Online Diziler, Tek Parça Dizi Ve Film Güncel Sinema Filmleri HD Divx Kalitesinde Direk Film İndirmeden Film İzlemek Mümkündür.
 
Tekpartizle.Net, 5651 sayılı yasaya göre tüm kurallara uyar ve ekle kaldır prensibini öne sürmektedir.Haklarının yendiğini düşünen Film sahipleri veya meslek birlikleri ulubatlim@gmail.com mail adresi ile doğrudan görüşmeye geçebilirler.